Jamie Oliver i fejd med Gordon Ramsay: "Han gör vad som helst för att förnedra mig"

Jamie Oliver i fejd med Gordon Ramsay: "Han gör vad som helst för att förnedra mig"

Det råder catfight i kockvärlden. Jamie Oliver och Gordon Ramsay har nämligen råkat i luven på varandra.

Världens två mest kända tv-kockar ligger i fejd med varandra. Gordon Ramsay, 48, är rasande och hånade Jamie Oliver, 39, för att den senare öppnar restauranger i sitt namn över hela världen men oftast vägrar dyka upp på invigningarna.

– Jag är här i alla fall. Jag kom till min egen premiär. Om du ska öppna en restaurang i Hong Kong kan du ju åtminstone dyka upp, sa Ramsay i en intervju med CNBC.

Men Jamie Oliver gav svar på tal och kritiserar Ramsays tuffa stil och passar dessutom på att håna hans bokförsäljning.

– Gordon gör vad som helst för att förnedra mig. Han är djupt avundsjuk och kan inte förstå varför det går bättre för mig, säger Jamie Oliver.

Foto: IBL

Foto: IBL

Den nakna kockens böcker har sålts i 37 miljoner exemplar medan Ramsays 21 böcker däremot bara sålt uppskattningsvis i tre miljoner exemplar. Enligt Oliver finns det en anledning till den dåliga försäljningen.

– Gordon är för upptagen med att skrika och gorma och får vår bransch att se ut som ett gäng rasande skrikare, säger Jamie Oliver enligt Mirror.

Att kändiskockarna gnabbas med varandra kan tyckas ganska onödigt. Det går ingen nöd på varken Oliver eller Ramsay. Jamie Olivers förmögenhet uppgår till över 3,5 miljarder svenska kronor har Ramsay sparat ihop motsvarande över en miljard kronor.

Andra läser också:

15 saker bara du som är lantis känner igen

15 paniksituationer som bara du som närmar dig 30 förstår

20 solbrännor som framkallar fantomsmärtor

FRÅN FÖRSTASIDAN