Grannars rasar mot Mr Bean-stjärnan – efter händelsen med flickvännen

Den brittiska filmstjärnan Rowan Atkinson höll en stor fest för sin flickvän. Men det gick inte riktigt som planerat.
Ett beslut han fattade fick nämligen stora konsekvenser.
0:31

Efter reklamen: Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”

(0:31)

Slå på ljud

Rowan Atkinson, 64, är onekligen en av de största skådespelarna som Storbritannien producerat. Med sitt komiska minspel och udda beteende gjorde han succé i rollen som Mr. Bean under 90-talet. Serien blev världskänd och därmed även Rowan Atkinson. Rowan har beskrivit karaktären som ”en pojke fast i en mans kropp som kämpar med att klara vardagliga sysslor”. Han hade senare fler framgångar i Svarte orm och som den klumpige agenten Johnny English.

Rowan Atkinsons kärleksliv

Fram till 2015 var skådespelaren gift med make-up artisten Sunesta Sastry, 65 och tillsammans fick de barnen Lily Sastry och Benjamin Atkinson. Paret skilde sig efter att Rowan började träffa den nästan 30 år yngre älskarinnan Louis Ford, 40. De träffades för första gången 2013 när de jobbade på en London-musikal ihop. Senare har Louises ex-pojkvän, komikern James Accaster, 37, berättat att hon började bli mer avlägsen efter att ha träffat Atkinson. Louise och Rowan fick barn ihop 2017.

Steffos skrämmande hälsa – tvingad till operation: ”Jävla...”

Den planerade festen för flickvännen – stora tabben

Inför flickvännen Louises födelsedag hade Atkinson planerat att slå på stort med födelsedagsfesten. Festen skulle äga rum på Luckham Park Hotel & Spa, och för att toppa kvällen drog Atkinson på med fyrverkerier på 40-årsdagen. Något som inte alls uppskattades av grannskapet.

När Atkinson tände på fyrverkerierna blev personer bosatta i närheten av hotellet vettskrämda och oroliga för sina husdjur.

Liamoos nya barnbesked – 6 månader efter dotterns födsel

Se klippet här!

Grannarnas ilska efter händelsen: "Det var hemskt”

Tidningen The Times pratade med grannar till Hotellet. De berättade att de inte alls uppskattade skådespelarens påhitt.

– Det lät som en tung bombgrupp som släppte nyttolasten, klagade en.

– Jag bor på Box Hill och det är en enorm dal framför oss där hotellet ligger. Det skrämde mig fullständigt och var hemskt. Jag visste bara inte vad jag skulle göra, svarade en annan.

Även Daily Mail pratade med en i grannskapet. Steve, en taxichaufför som var hemma under kvällen, sa att han trodde att någon slängde sina soptunnor mot ytterdörren. Han förklarade:

– Vi hade våra barnbarn över den kvällen och det var hemskt, de vaknade och grät och trodde att huset bombades.

Varken The Times eller The Daily Mail har fått en kommentar från hotellet eller Rowan Atkinsons representanter.

FOTO: TT/ANGELA WEISS , TT/JONATHAN SHORT

SENASTE NYTT!