LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Johnny Depps verkliga relation till advokaten avslöjad – sanningen om romansen

12 maj, 2022 
AvAndré Färnsveden

Johnny Depp befinner sig just nu i en rättstvist med ex-frun Amber Heard. Den livestreamade rättegången har följts noggrant av många.
Nu börjar fans spekulera kring Depps relation till advokaten Camille Vasquez.

Annons
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har häntBrand logo
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har hänt

Hela rättstvisten började när filmstjärnan Johnny Depp, 58, bestämde sig för att stämma ex-frun Amber Heard, 36, på 50 miljoner dollar. Orsaken var en essä skriven av Heard som The Washington Post plockade upp. I den förklarade hon hur det var att infinna sig i en våldsam relation, och även om hon inte nämnde Depp vid namn så menar hans advokater att det är uppenbart vem artikeln handlar om. I respons till det lämnade Heard in en motstämning på 100 miljoner dollar mot Johnny Depp då hon kände sig kränkt över påståendet att anklagelserna skulle vara falska.

Johnny Depp målades upp som en hustrumisshandlare och några dagar efter publiceringen bröt Disney sitt kontrakt med filmstjärnan som skulle få 22,5 miljoner dollar för att medverka i den nya Pirates of the Caribbean-filmen som ännu inte släppts.

Annons

Rättegången har nu ett uppehåll fram till 16 maj. När den väl drar igång igen ska Amber Heard återuppta sitt vittnesmål som ska korsförhöras av Johnny Depps jurister.

Rättegångens reaktioner online

På sociala medier har det diskuterats mycket kring rättegången. Johnny Depp har fått en stor följarskara och många har uttryckt sitt stöd till honom. En nära källa till filmstjärnan berättade för Hollywood Reporter att han är tacksam för fansen.


Johnny är extremt tacksam för att hans fan är så högröstade på sociala medier och i person under hela fallet. Det har givit honom ny energi att fortsätta kämpa för det han känner är rätt”, sa hen.

Amber Heard har inte haft ett lika stort stöd. Istället har hon fått utstå mycket hat på internet från personer som tror att hon ljugit om sin ex-man och att det istället är hon som har varit den våldsamma i relationen.

Hashtags som #AmberHeardIsAPsycopath och #JusticeForJohnny har fått många strömmar på Twitter och Tiktok. Men det finns även hashtags som uttrycker stöd till Heard. Bland annat är det #AmberHeardisInnocent och #IstandwithAmberHeard.

Sanningen om Johnny Depps romans med advokaten

Eftersom rättegången finns tillgänglig att streama live har många kunnat följa allt som händer i rättssalen i real-tid. Det har i förlängningen lett till att många har börjat spekulera på sociala medier kring Johnny Depps relation till advokaten Camille Vasquez, 37.

En nära källa till Vasquez avslöjade däremot för TMZ att romansryktena mellan Camille och Johnny endast rykten. Däremot berättar hen att de har fått en nära vänskaplig relation under rättegången men att Camille redan har en partner.

Men nu när rättegången snart drar igång igen kommer säkerligen många att följa de båda noggrant.

FOTO: SHUTTERSTUCK/BRENDAN SMIALOWSKI, YOUTUBE

Annons