Jennifer Anistons hemlige man väcker frågor – liknar Brad Pitt

Brad Pitt och Jennifer Aniston

TT
Jennifer Aniston och Justin Theroux gick skilda vägar för tre år sedan.
Sedan dess har det spekulerats i om hon och exet Brad Pitt hittat tillbaka till varandra.
Därför väcks nu många frågor kring den mystiska mannen på Jennifers Instagram.

Jennifer Aniston, 51, slog igenom när hon spelade rollen som Rachel Green i succéserien Vänner. Efter det har karriären gått spikrakt uppåt och idag är hon är en av världens bäst betalda skådespelare.

Jennifer och Brad Pitt, 56 var gifta i fem år, men 2005 valde de att gå skilda vägar. Då gifte Brad om sig med Angelina Jolie, 45, och tillsammans har de barnen Maddox, 19, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14, och tvillingarna Vivianne, 12, och Knox, 12. Jennifer å andra sidan har inga barn.

Kort efter skilsmässan från Brad fann Jennifer kärleken på nytt i skådespelaren och producenten Justin Theroux, 49. De blev äkta makar och var gifta mellan åren 2015-2017, men även den relationen höll inte för evigt och skilsmässan blev en omtalad händelse.

Romansen mellan Jennifer och Brad Pitt

Jennifer och Brad har en lång historia tillsammans, de träffades redan 1994 på en första dejt och fyra år senare gick de ut med att de var ett par. År 2000 sa de ja till varandra under ett storslaget bröllop i Malibu. De skilde sig 2005 då Brad lämnade henne för Angelina Jolie.

Men sedan Brad dök upp på Jennifers 50-årsfest, och senare även på hennes julfest 2019, har det spekulerats mycket om en återförening för paret.

Det var speciellt efter att de sågs tillsammans på SAG-awards, som gick av stapeln i januari i år. När de sprang på varandra bakom kulisserna fångades ögonblicket på bild.

När Brad och Jennifer fångades på bild på SAG-awards.

Foto: Twitter
LÄS MER: Därför har Pernilla och Bianca delad vårdnad om hundarna

Bilderna spred sig som en löpeld på sociala medier och rykten om återförening tog fart igen. En källa sa då att Brad och Jennifer skulle varit lyckligare än någonsin.

– Det enda han kan prata om är Jen. De har väckt liv i sin romans och jag har aldrig sett någon av dem så lyckliga på flera år, uppgav en källa då till The Mirror.

Bara en månad efter deras möte på SAG-awards vann Brad Pitt pris för bästa manliga biroll för sin roll som stuntmannen Cliff i Once upon a time in Hollywood. Då satte han stopp för ryktena i sitt tacktal, men det var då det.

Hej Storbritannien. Hörde att du precis blev singel, välkommen till klubben. Önskar dig allt gott i och med separationsavtalet, sa hans skådespelarkollega Margot Robbie, som framförde hans tacktal åt honom då han inte kunde vara på plats.

Den hemlige mannen på Jennifers Instagram

Men nu verkar Jennifer Aniston ha fått manligt sällskap igen. Hon har lagt upp en bild på sin Instagram story där man tydligt kan se en manlig kropp ligga på golvet bakom henne.

Den mystiska mannen har på sig ljusa khaki-byxor, exakt likadana som Brad brukar ha på sig. Mannen har också en silverklocka på handleden, som är väldigt lik den som Brad marknadsför för Breitling.

Jennifer Anistons mystiska bild med hemlige mannen.

Foto: Instagram

Jennifer avslöjar inte vem den mystiske mannen är, men hon ser sin lilla hund Clyde. Mannen på golvet ser avslappnad ut när han kör en rejäl stretch för ryggen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

FOTO: TT

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Brad Pitt och Jennifer Aniston dejtar igen

LÄS OCKSÅ: Angelina Jolies hårda förbud mot Jennifer Aniston