LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Angelina Jolies hårda förbud mot Jennifer Aniston

23 mar, 2020 
Linnea Lundgren
Angelina Jolie, Brad Pitt och Jennifer Aniston
Lika många rykten som det går kring Brad Pitts och Jennifer Anistons återförening – lika många går det om Hollywoodstjärnans relation till ex-frun Angelina Jolie.
Senast i raden är att Angelina ska ha förbjudit ex-makens ny-gamla fling från att träffa hennes och Brads gemensamma barn.
Annons
Allt om Angelina JolieBrand logo
Allt om Angelina Jolie

Efter skilsmässan från Angelina har ryktena om att han och Jennifer skulle ha hittat tillbaka till varandra blossat upp. Inte bättre blev det heller när de båda fångades på bild under årets Screen Actor’s Guild Awards – och Brad kärleksfullt sträckte sig efter Jennifer Anistons hand.

Striden om barnen

Att Jennifer och Brad återigen skulle ha börjat dejta är dock något som flera gånger har tillbakavisats av dem båda. Även om deras vänner berättat att de båda har en mycket nära relation.

– Jag tror inte att hon någonsin riktigt slutade att älska honom, fastän han krossade hennes hjärta när han lämnade henne för Angelina Jolie. Det har tagit en lång tid men hon har förlåtit honom för allt – förlåtelse har varit en stor del i deras återförening, , har en nära vän till Jennifer Aniston tidigare sagt till tidningen Mirror.

Men medan det gamla paret jobbar på sin nya relation brinner fortfarande skilsmässan från Brads andra ex-fru, Angelina. Det ska ha varit efter att Brad hamnat i ett bråk med sonen Maddox, 18, som Angelina lämnat in en ansökan om skilsmässa från maken. Och det är också barnen som ex-paret än idag bråkar om. Förutom Maddox har de även Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 13, och Knox och Vivienne som båda två är 11.

Annons

Angelina Jolies hårda krav

I samband med skilsmässan begärde Angelina Jolie ensam vårdnad över barnen, något som hon dock inte fick. När hon nu fått höra om Brad och Jennifers återförening sägs skådespelaren vara rasande. Förutom att hon ytterligare en gång ska ha begärt ensam vårdnad om barnen ska hon även krävt av Brad att deras gemensamma barn hålls borta från ex-frun Jennifer.

– Angelina har ställt kravet på att Jen ska förbjudas från att träffa hennes barn, säger en källa till Celebrity Insider och fortsätter:

– Och som för att strö salt i såren har hon också på börjat en ny process om ensamvårdnad gentemot Brad, alla är i chock, barnen också.

Enligt källan ska Brad vara i chock över Angelinas nya krav och hoppas på att striden över de gemensamma barnen snart ska vara över.

Annons