Jennifer Aniston visar upp nya valpen – så ser hunden Chesterfield ut

Jennifer Aniston och Justin Theroux

Debbie Vanstory/EPA/ TT, Jordan Strauss
För snart tre år sedan valde Jennifer Aniston och Justin Theroux att gå skilda vägar, efter åtta år tillsammans.
Rykten har cirkulerat kring att Hollywoodstjärnan skulle ha hittat tillbaka till Brad Pitt efter det.
Nu presenterar Jennifer Aniston den nya familjemedlemmen.

Jennifer Aniston, 51, slog igenom när hon spelade rollen som Rachel Green i succéserien Vänner. Efter det har karriären gått spikrakt uppåt och idag är hon är en av världens bäst betalda skådespelare.

Mellan åren 2000-2005 var Jennifer gift med Brad Pitt, 56, men sorgligt nog valde han att lämna henne för Angelina Jolie, 45. Brad Pitt har barnen Maddox, 19, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14, och tvillingarna Vivianne, 12, och Knox, 12, tillsammans med Angelina.

Kort efter skilsmässan från Brad fann Jennifer kärleken på nytt i skådespelaren och producenten Justin Theroux, 49. De blev ett äkta par och var gifta mellan åren 2015-2017 och även den skilsmässan blev en omtalad händelse.

Barnlösheten var jobbig

Jennifer Aniston fick aldrig några barn tillsammans med någon av ex-männen, något som hon själv sagt varit känsligt och jobbigt för henne. Hon har tidigare berättat att hon hatar att få frågan om hon tänker skaffa barn och i en intervju med InStyle har Jennifer hintat om att det kan finnas en medicinsk förklaring till barnlösheten.

– Det är bara hänsynslösa antaganden. Ingen vet vad som händer bakom stängda dörrar. Ingen tänker på hur känsligt det kan vara för min partner och mig. De vet inte vad jag har varit med om medicinskt eller emotionellt. Det finns en press på kvinnor att bli mammor, och om de inte blir det så anses de vara skadade varor. Kanske är inte min uppgift på den här planeten att föröka mig. Kanske har jag andra saker jag ska göra?, har hon tidigare berättat för tidningen.

För bara något år sedan kom vändningen då Hollywoodstjärnan hintade om att hon inte har gett upp hoppet än om att kanske kunna bli mamma en vacker dag. Elle skrev då om att hon tog hjälp med att försöka bli gravid.

– Vem vet vad framtiden har att ge i form av ett barn eller ett förhållande – hur barnet kommer in i bilden… eller inte gör det. Och nu med vetenskap och mirakel kan vi göra saker som vi inte kunde göra förr, sa hon då.

Nyaste familjemedlemmen

Nu delar Jennifer Aniston med sig av den stora familjelyckan. Den nya familjemedlemmen är ingen mindre än den lilla gulliga hundvalpen Lord Chesterfield. Nu uttrycker skådespelaren sin tacksamhet och glädje över att kunna adoptera och rädda den lilla hunden för att han för alltid ska få ett tryggt hem.

”Hej! Jag vill introducera er till den nyaste familjemedlemmen. Han stal mitt hjärta direkt.”, skriver hon nu på Instagram.

I videoklippet får följarna se en trött liten Chesterfield ligga och sova på soffan och de är väldigt positiva till att se att Jennifer är för och stöttar adoption av hundar. Och komplimangerna strömmar in om att han är den sötaste de sett.

”Så söt, tack för att du främjar adoption”, skriver en följare.

”Jag kan verkligen inte ta den här sötheten. Namnet, posen, allt. Grattis!”, skriver en annan.

”Åh herregud – sötaste!”, skriver en tredje.

FOTO: Debbie Vanstory/EPA/TT, Jordan Strauss

LÄS MER: Uppgifter: Brad Pitt och Jennifer Aniston dejtar igen

LÄS MER: Angelina Jolies hårda förbud mot Jennifer Aniston