Uppgifter: Brad Pitt och Jennifer Aniston dejtar igen

Det har ryktats om att Hollywoods forna stjärnpar har börjat dejta igen.
Nu bekräftar uppgiftslämnare till tidningen Mirror att Brad Pitt och Jennifer Aniston har återförenats.
– Allt han kan prata om är Jen, säger källan till tidningen.

Jennifer Aniston, 50, och Brad Pitt, 56, var Hollywoods hetaste par när de gifte sig under 2000. Men bara fem år senare var kärleksparets saga över och de valde att gå skilda vägar. Brad Pitt träffade sedan skådespelaren Angelina Jolie, 44. De hade träffats – och blivit kära – under inspelningen av filmen Mr & mrs Smith från 2005.

Brad Pitt och Angelina Jolie gifte sig 2015 och har sex barn tillsammans: Maddox, 18, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 13, och tvillingarna Vivianne, 11, Knox, 11.

Ett år efter giftermålet ansökte paret om skilsmässa. Det blev då en lång tvist och när paret till slut även blev skilda på pappret var även Jennifer Aniston singel och rykten började direkt kring en återförening mellan det forna stjärnparet. Nu de senaste månaderna har ryktena dragit igång igen rejält – då Jennifer och Brad setts tillsammans på olika galor.

Det var under SAG-galan som stjärnorna stötte ihop och hamnade på bild tillsammans. Jennifer Aniston hade då tagit emot pris för Skådespelerska i dramaserie för sin roll i The morning show. Brad Pitt hade inte heller gått lottlös utan tog hem pris för Manlig biroll i film för sin roll i Once upon a time in Hollywood.

På bilderna sträcker sig Jennifer upp och ger Brad en puss på kinden, när hon sedan vänder sig om tar Brad hennes hand.

Sägs ha börjat dejta

Nu har uppgiftslämnare till Mirror berättat att det forna paret har börjat dejta igen.

– Jag tror att hon aldrig någonsin har slutat älska honom, även om han krossade hennes hjärta när han lämnade henne för Angelina Jolie. Det har tagit lång tid men hon har förlåtit honom för allt. Förlåtelse har varit en stor del av att kunna gå vidare, säger en skådespelarnas närmaste vänner till sajten.

En anställd på Brad Pitts filmproduktionsbolag Plan B bekräftar också att de dejtar igen.

– Allt han kan prata om är Jen. De har tänt kärlekslågan igen och jag har inte sett någon av dem så lyckliga på flera år, säger källan till Mirror.

Även Jennifer har kommenterat återföreningen till ET.

– Det är hysteriskt. Men vad annars ska folk prata om, sa hon till sajten under SAG Awards.

Brad Pitt och Jennifer Aniston 2004.

Brad Pitt och Jennifer Aniston på röda mattan som äkta makar, en gång i tiden.

FOTO: TT