Krokodiljägarens dotter Bindi Irwins ovanliga namnval till bebisen

Bindi Irwin, Chandler Powell

Bindi Irwin, dotter till krokodiljägaren Steve Irwin, har fått barn med maken Chandler Powell. Nu hyllar hon sin pappa genom att döpa dottern efter honom.
”Krigare”, skriver hon på Instagram.

Bindi Irwin, 22, förlorade sin pappa Steve Irwin, mer känd som krokodiljägaren, i en tragisk olycka 2006.

Steve Irwin, som tittarna kunnat följa när han brottades med krokodiler och klappade giftiga spindlar, omkom bara 44 år gammal efter att ha blivit attackerad av en stingrocka.

LÄS MER: Laila Bagges ilska efter sonen Liam Pitts olycka

Han lämnade efter sig hustrun och kollegan Terri Irwin, samt barnen Bindi och Robert som då var 8, respektive 3 år gamla. Barnen har valt att följa i sin pappas fotspår, och är i dag minst lika omtyckta tv-personligheter.

Men för snart två år sedan kom ett glädjebesked i familjen när Bindi förlovade sig med kärleken Chandler Powell, 24. Paret träffades i november 2013, detta efter att Chandler rest till Australien med sin familj. Då besökte de Australia Zoo där Bindi jobbar.

Kärlekssagan mellan Bindi och Chandler

Det var kärlek vid första ögonkastet för paret och sex år senare var det alltså dags för Chandler att gå ner på ett knä och fria. Den 25 mars förra året ringde bröllopsklockorna för paret och lyckan var total!

Nu, så här prick ett år senare, är det dags att fira bröllopsdagen. Men det är inte det enda paret firar, de har nämligen blivit föräldrar dagen till ära, till en liten dotter!

”25 mars, 2021. Firar mina två kärlekar. Grattis på första bröllopsdagen min älskade make och grattis på födelsedagen vår älskade dotter”, skrev Bindi Irwin på sin Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Familjen växer – nu välkomnar paret dottern Grace

I janurari fick paret ytterligare ett tillskott till sin lilla familj. Det är en adopterad king charles cavalier-valp vid namn Piggy. På Instagram beskrev Bindi lyckan över den nya familjemedlemmen.

”Vi välkomnar vår nyaste och sötaste familjemedlem. Här är Piggy våran underbara valp.”, skrev hon då och visade upp bilder på den lilla valpen.

Nu väljer Bindi att hylla sin pappa genom att döpa sin dotter efter honom. Dottern kommer heta Grace Warrior Irwin Powell där mellannamnet Warrior, krigare, är en hyllning till pappa Steve.

”Vår dotters mellannamn, Warrior Irwin, är en hyllning till min pappa och det arv han lämnade som den mest fantastiske Wildlife-krigaren”, skriver dottern vidare i inlägget.

FOTO: TT/Instagram

LÄS OCKSÅ: Krokodiljägarens dotter Bindi Irwin om bröllopet

LÄS OCKSÅ: Krokodiljägarens pappa inte bjuden på barnbarnet Bindis bröllop