LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Bindi Irwins bröllopslycka – fina gesten till Steve Irwin

26 mar, 2020 
Bindi Irvin, dotter till krokodiljägaren Steve Irwin, har gift sig!
Nu berättar hon om den känslosamma ceremonin.
”Det här var ett väldigt svårt beslut”, skriver Bindi på Instagram.
Annons

Bindi Irwins kärlekslyckaBrand logo
Bindi Irwins kärlekslycka

Han lämnade efter sig hustrun och kollegan Terri Irwin, samt barnen Bindi och Robert som då var 8, respektive 3 år gamla. Barnen har valt att följa i sin pappas fotspår, och är i dag minst lika omtyckta tv-personligheter.

Så sent som förra sommaren förlovade sig Bindi med kärleken Chandler Powell, 23.  Paret träffades i november 2013. Chandler reste till Australien med sin familj och passade på att besöka Australia Zoo där Bindi jobbar. Det var kärlek vid första ögonkastet och sex år senare var det alltså dags för Chandler att gå ner på ett knä och fria. Passande nog i samband med Bindis födelsedag.

Nu har paret sagt ja till varandra. Den 25 mars hölls en privat ceremoni på Australian Zoo. På sin Instagram delar Bindi med sig av kärlekslyckan.

Annons

”Det finns inga ord för att beskriva den kärlek och ljus som fyller mitt hjärta just nu”, skriver Bindi.

Bindi Irwin om fina gesten för sin pappa Steve

Hon avslöjar samtidigt att de planerat bröllopet i ett år, men i sista stund var de tvingade att blixtändra alla planer. På grund av coronovirusets spridning kunde de inte ha några gäster. I stället vigdes de inför sina allra närmsta.

”Det här var ett väldigt svårt beslut, men det är viktigt för oss att alla ska känna sig trygga. Vi önskar att alla våra vänner och familj kunde ha varit där med oss”, skriver Bindi.

Bindi Irwin berättar att hennes mamma Terri hjälpte henne att komma i ordning, och att hennes bror Robert ledde henne fram till altaret. Även hennes pappa Steve var närvarande i hjärta och tankar.

”Vi tände ett ljus till pappas minne. Vi delade tårar, skratt och kärlek”.

FOTO: TT/Instagram

Annons