LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Krokodiljägarens dotter Bindi Irwin om bröllopet

30 sep, 2019 
Malin Ljung
Bindi Irwin har fått nytillskott.
För 13 år sedan avled krokodiljägaren Steve Irwin i en tragisk olycka.
Nu ska hans dotter Bindi Irwin gifta sig – och hon avslöjar att hon har en hemlig plan för hur hennes pappa ska kunna vara närvarande.
– Jag ser fram emot att kunna göra honom delaktig i ceremonin och mottagningen, jag tror verkligen att det kommer bli speciellt, säger hon till US Weekly.
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

I somras kom glädjebeskedet att krokodiljägaren Steve Irwins dotter, Bindi Irwin, förlovat sig med pojkvännen Chandler Powell. Hon överraskades med ett frieri på samma ställe som de träffade varandra för sex år sedan – samma dag som hon fyllde 21 år.

Nu har Bindi och Chandler fullt upp med att planera det kommande bröllopet och 21-åringen avslöjar att hennes pappa kommer att kännas närvarande under den stora dagen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vill verkligen att pappa ska vara en stor del av dagen så jag ser fram emot att kunna göra honom delaktig i ceremonin och mottagningen, jag tror verkligen att det kommer bli speciellt för jag känner att hans ande lever i oss, säger hon till US Weekly.

Steve Irwin med dottern Bindi
Bindi var bara åtta år när hennes far Steve dog efter en olycka.

Bindi Irwin var bara åtta år när hennes pappa Steve Irwin dog i en tragisk dykolycka då han blev stucken i hjärtat av en stingrocka. Krokodiljägarens familj har sedan dess fortsatt bedriva hans verksamhet Australia Zoo vidare.

Annons

– Det kommer att bli en hyllning till familjen och vännerna, vårt liv, och jag tror att det på kvällen kommer att handla om vårt liv tillsammans och att sammanföra familjer. Det kommer att bli vackert, säger Bindi om det kommande bröllopet.

Även om hon är upp över öronen förälskad i Chandler och knappt kan bärga sig tills hon blir hans fru, så finns det ändå en sorg över att hennes pappa inte finns med.

– Jag önskar verkligen att pappa var här och kunde fira med oss som familj, har Bindi Irwin tidigare sagt till Sunshine Coast Daily.

Bindi Irwin avslöjar att hennes 15-årige lillebror Robert Irwin kommer att föra henne fram till altaret och när det är dags för den traditionella dansen mellan bruden och hennes far, kommer istället Bindis mamma Terri att dansa med henne.

FOTO: TT, Instagram

Annons