Krokodiljägarens pappa inte bjuden på barnbarnet Bindis bröllop

12 sep, 2019 
AvAgnethe Alm
Krokodiljägaren Steve Irwins pappa Bob är inte bjuden till sitt barnbarn Bindis bröllop
I juli förlovade sig krokodilägaren Steve Irwins dotter Bindi med pojkvännen Chandler Powell.
Snart ringer bröllopsklockorna. Men nu avslöjar farfar Bob Irwin att han inte är bjuden på bröllopet.
– Jag har inte fått någon inbjudan, säger han.
Annons
Rebecca Stella har gift sig
Rebecca Stella har gift sig

Bindi Irwin, 21, var bara åtta år gammal när hennes pappa, Steve ”Krokodiljägaren” Irwin, gick bort. Det var när han var ute på en dyktur som han blev stucken av en stingrocka rakt i hjärtat, vilket orsakade hans död.

Ändå sedan pappans bortgång har Bindi Irwin varit fast besluten att göra allt hon kan för att föra hans arv vidare – och tillsammans med övriga familjemedlemmar har hon fortsatt verksamheten med vilda djur.

Bindi Irwins lycka efter förlovningen

För sex år sedan träffade Bindi sin stora kärlek Chandler Powell, som snart ska bli hennes äkta hälft. I somras kom beskedet att paret förlovat sig. Och det hela skedde på Bindi Irwins 21-årsdag. I ett inlägg på Instagram delade Bindi med sig av den stora nyheten och beskrev sin lycka över att ha blivit friad till.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”På min födelsedag sa jag ja och för alltid till mitt livs kärlek. Chandler, för nästan sex år sedan blev jag kär i dig och varje dag sen dess har varit en virvelvind av äventyr och äkta lycka. Jag ser fram emot att tillbringa för alltid tillsammans som din fru”, skrev hon till bilder som visade både en vacker diamantring och hur de kärleksfullt kramade om varandra.

Annons

Förlovningen möttes av jubel från Bindi Irwins följare – och även Australia Zoo, som drivs av familjen Irwin, kommenterade inlägget:

”Vi är så exhalterade för er skull! Det här är bästa nyheten någonsin”, skrev Australia Zoo.

Bindi Irwin kommenterade själv allas kärlekshälsningar och avslöjade samtidigt detaljer om den vackra ring hon fått.

”Det är en konstgjord diamant och är gjord med återvunnen metal i roséguld. Chandler var väldigt noga när han valde den, ringen fångar vem jag är (med sin vintagekänsla) och vårt liv tillsammans”, skrev hon.

Farfar Bob står utan inbjudan

Bröllopet närmar sig nu, men en familjemedlem har inte blivit bjuden. Farfar Bob Irwin, 80, har haft dålig kontakt med sina barnbarn under en lång tid – och förklarar nu för att han knappt pratat med dem på tio år, skriver Newshub.

I en intervju med Courier Mail berättar Bob Irwin att han inte blivit bjuden till den stora dagen då hans barnbarn gifter sig med sin stora kärlek, skriver Newshub.

Annons

– Jag har inte fått någon inbjudan till bröllopet och om jag ska vara helt ärlig så förväntade jag inte mig att jag skulle bli bjuden, säger han till Courier Mail.

Bob Irwin förklarar dock att han inte skulle tveka på att närvara på bröllopet om han mot förmodan skulle få en inbjudan. Efter förlovningen skickade han en gratulation till Bindi och Chandler, men har inte fått något svar, menar han. Däremot önskar han och hans fru Judy brudparet all lycka i framtiden.

– Precis som vilken förälder eller farförälder som helst skulle jag önska dem all lycka, vilket vi gör, säger Bob Irwin.

FOTO: TT/Theodore Wood, Instagram

Annons