LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Linda Hammar

Linda Hammar, som föddes den 19 november 1972 i Köping, är en svensk tv-personlighet och storasyster till journalisten och programledaren Filip Hammar. Linda blev känd genom realityserien I en annan del av Köping som hade premiär på TV4 2007. Programmet blev en tittarsuccé och har också vunnit flera priser på Kristallen. Linda har tidigare varit tillsammans med Mats Halvarsson, som också han medverkat i programmet. Linda och Mats gjorde dock slut, och istället blev Linda ihop med Lars-Åke Fransson som hon senare förlovade sig med. Lars-Åke gick tragiskt bort 2022. I en annan del av Köping sändes i tre omgångar. 2020 fick serien en fortsättning på Kanal 5 med namnet Välkommen till Köping.
 ...Läs mer
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons