LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Filip Hammar om kraven på Linda Hammars partner: ”Gillade inte han”

22 feb, 2024 
Linn Seipel
Elin Jonasson
Filip Hammar och Linda Hammar
Att Filip Hammar bryr sig mycket om sin syster Linda Hammar är tydligt – så pass att han har ett och annat att säga om hennes kärleksliv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Fredrik WikingssonBrand logo
Fem blixtsnabba med Fredrik Wikingsson

En nya säsong av Välkommen till Köping är äntligen i full gång, och precis som tidigare är det fullt av fantastiska stunder. En av seriens stjärnor är Linda Hammar, 51, syster till skaparen av programmet Filip Hammar, 48.

I denna säsong hör man Linda prata mycket om att hon vill uppleva kärlek igen. Det har gått nästan två år sedan hennes dåvarande make Lars-Åke gick bort till följd av sina hjärtbesvär, och nu är hon redo att börja dejta.

Filip Hammars hårda krav – på systern Linda Hammars partner

När Hänt träffar Filip Hammar inför premiären av filmen Den sista resan som han gjort tillsammans med parhästen Fredrik Wikingsson, 50, om sin far – Lars Hammar, berättar han om systerns planer.

– Det är otroligt hur mycket hon pratar om det. Så jag antar att hon... Jo, men ibland så känner jag också att hon säger det för att hon tänker att ”jo det måste jag ju göra”. Alltså jag menar, hon vill väl göra det, men hon är nästan så jävla insnöad, säger Filip och fortsätter:

Annons

– Men ingen skulle bli lyckligare än jag om hon fann kärleken och så vidare. Men jag är också hennes brorsa så jag har också ett kritiskt öga. Hon hade skaffat en kille som bodde på ett annat boende, jag gillade inte riktigt honom och då tänkte jag så här ”är det okej?”.

Något Filip landade i att det ändå var. Även om han känner ett visst ansvar över sin kära syster så vill han att hon ska få leva precis som vem som helst.

– Det enda sättet att behandla människor lika är att jag också får tänka så. Så jag har ögonen på henne. Men å andra sidan, vem har man själv varit... Man måste köra i diket några gånger. Så hon får göra vad hon vill. Det hade varit helt otroligt om jag vaknade av ett sms imorgon ”vaknade på Grand Hotel, jag minns ingenting”, säger Filip och skrattar.

Filip och Linda Hammar

Linda Hammar om kärlekslängtan – så ska drömmannen vara

Även Linda Hammar dyker senare upp på röda mattan inför brorsans film, och humöret är på topp.

Annons

– Det är kul. Det blir roligt och intressant och sådär, säger Linda glatt.

Nu är snart hela familjen Hammar kändisar, påpekar Hänts reporter vilket får Linda att brista ut i skratt, och ge två tummar upp.

Du har ju sagt att du vill träffa kärleken, hur ska en drömpartner vara?

– Han ska vara snäll och rolig. Så vi får se vad som händer.

I en tidigare intervju med Hänt har Linda berättat hur hon tror att hon kommer träffa den rätte. Det är inte på Tinder, konstaterar hon.

– Nej någon dans kanske sådär. Det är länsdans en gång i månaden ungefär brukar det vara.

Vi håller alla tummarna för dig, Linda!

FOTO: Discovery+, Hänt/Elin Jonasson

Annons