LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nu ersätts Välkommen till Köping-profilerna – därför byts de ut

27 nov, 2023 
Välkommen till Köping
Välkommen till Köping kommer tillbaka med en helt ny säsong.
Nu bekräftar kanalen att det skett saker i casten och att alla som medverkar inte är välkända ansikten sedan tidigare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför tackar Edward Blom nej till StrömstedtBrand logo
Därför tackar Edward Blom nej till Strömstedt

I Välkommen till Köping, tv-serien som tidigare gick under namnet En annan del av köping har vi fått följa ett härligt gäng där Linda Hammar, 51, och Mats Halvarsson, 51, varit två av huvudpersonerna.

Dödsfallen som skakat Välkommen till Köping-gänget

Mycket har hänt under årens gång, Linda och Mats var till en början ett par men efter att relationen tog slut förlovade sig Linda med Lars-Åke Fransson. Förra våren fick deras kärlekssaga ett dramatiskt avslut då Lindas älskade fästman gick bort.

– Det är med sorg vi måste berätta att Lars-Åke, Lindas fästman, har gått bort efter en tids sjukdom. Saknaden är stor. Våra tankar går till hans familj och vänner. Nu ska vi ta hand om varandra och vårda minnet av Lars-Åke. Vi ber om att få bearbeta detta och sörja ifred, hälsade familjen Hammar genom Lindas lillebror Filip Hammar till Aftonbladet.

Annons

Gänget kantades nyligen av ytterligare ett dödsfall då Frans Pettersson, mer känd som Frasse gick bort tidigare i oktober.

– Han var busig ibland också, ville busa med mig, säger Mats till tidningen.

Därför byts Välkommen till Köping-profilerna ut – kanalen om beslutet

Nu väntar en helt ny säsong av Välkommen till Köping ha premiär under våren. Men denna gång är det några nya ansikten som medverkar. När Hänt söker Warner Bros med frågan om hur det kommer sig att nya profiler medverkar svarar de så här:

”Precis som tidigare säsonger så kommer vi mycket riktigt att få följa både gamla bekanta och nya vänner i Välkommen till Köping till våren. Mer om det och nya säsongen kommer självklart närmare säsongspremiären i vår”, skriver Anders Kilander, pressansvarig för programmet i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT

Annons