ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Linda Hammars lycka – månader efter fästmannens död

13 dec, 2022 
Linda Hammar
I våras möttes vi av det tråkiga beskedet att Linda Hammars fästman Lars-Åke Fransson hade lämnat oss.
Men nu snart ett år senare kan vi istället mötas av ett glädjebesked för Linda.
Annons
Linda Hammar om tuffa tiden under pandemin: ”Ledsen mycket”Brand logo
Linda Hammar om tuffa tiden under pandemin: ”Ledsen mycket”

Linda Hammar, 49, är en välkänd tv-profil från det populära programmet I en annan del av Köping som senare kom att bli Välkommen till Köping.

I våras möttes vi av det tragiska beskedet att hennes kära fästman Lars-Åke Fransson hade gått bort efter en tids sjukdom.

Det var Lindas bror, Filip Hammar som gick ut med den dystra nyheten.

– Det är med sorg vi måste berätta att Lars-Åke, Lindas fästman, har gått bort efter en tids sjukdom. Saknaden är stor. Våra tankar går till hans familj och vänner. Nu ska vi ta hand om varandra och vårda minnet av Lars-Åke. Vi ber om att få bearbeta detta och sörja ifred, hälsar familjen Hammar genom Lindas lillebror Filip Hammar till Aftonbladet.

– Det var något fel på hans hjärta och han dog i mars. Det var väldigt sorgligt, berättade Linda i en intervju med Året runt.

Linda Hammas stora födelsedagsfest

Sedan dess har det varit tufft för Linda som sörjer och saknar sin älskade. Men nyligen fick hon uppleva något som värmde hjärtat extra mycket. I november fyllde Linda det stora 50 och firade in det med sina nära och kära. Det var skratt och skoj hela kvällen och hon fick även en tårta som såg ut som fartyget Freja från tv-klassikern ”Rederiet”.

Annons

På festen var programledaren Rickard Olsson – som nämligen var toastmastern för kvällen. Rickard och Linda har känt varandra i 15 år, de lärde först känna varandra när Linda var med i I en annan del av Köping.

Rickard Olssons okända relation till Linda Hammar

” Jag har hängt som bild ovanför hennes säng i flera år. Vi gjorde också Kristallen ihop 2009. I höstas var jag hos gänget och hälsade på. Så när Filip frågade om jag ville vara toastmaster svarade jag JAA!”

Det verkade verkligen som att gänget hade en trevlig kväll och enligt Rickard så blev det en minnesvärd afton.

”Det blev sång, tal och hyllningar till en som förtjänar det mycket. Linda har ju sånt genomslag och har fått så många att må bra. Och sist men inte minst kom en gigantisk tårta i form av Rederibåten Freja. Det var ett herrejösses kalas och ett mycket varmt minne för livet”

FOTO: TT

Annons