Linda Hammars nya avslöjande om Välkommen till Köping

Linda Hammar, Mats Halvarsson

Linda Hammar och Mats Halvarsson är aktuella med Kanal 5:s nya serie Välkommen till Köping.
Nu berättar duon om inspelningen av programmet.
– Man känner sig som en Mello-stjärna, säger Linda.
Beslutet om Lunabelle – det visar Joakim och Jonna inte för tittarna
Slå på ljud

I TV4:s succéprogram I en annan del av Köping fick tittarna lära känna bland andra Linda Hammar, 47. Efter den tredje säsongen, som sändes 2010, gjordes ett längre uppehåll och det var inte förrän 2018 som den den omtyckta realitysåpan gjorde comeback på TV4.

Förra året meddelande Discovery networks att Linda och de andra kommer tillbaka. Den här gången går programmet under titeln Välkommen till Köping och sänds på Kanal 5 och Dplay. I ett pressmeddelande avslöjade kanalen att tittarna kommer att få ta del av vänskap, kärlek, glädje och motgångar.

Nya orden om Välkommen till Köping

När Hänt träffar Linda och Mats Halvarsson inför premiären av Välkommen till Köping berättar de om glädjen över att återigen synas i rutan.

– Det känns jättebra. Man känner sig som en Mello-stjärna. Det är så många som är med så det är lite olika, säger Linda Hammar till Hänt.

Linda passar även på att avslöja lite om vad tittarna kommer att få se i den nya säsongen.

– Vi har varit lite överallt. Vi har varit på Ikea i Västerås så vi var där och filmade. Då försvann Frasse. Men det var inte på riktigt, det bara som vi låtsades för att vi skulle göra tv, säger Linda.

Mats Halvarssons glädje över nya jobbet

Det har hänt en hel del i Mats Halvarssons liv sedan vi sist såg honom i rutan. Mats har nämligen fått ett jobb där han får utlopp för sitt största intresse, vilket är bilar.

– Jag tvättar bil och dammsuger, hjälper kunder. Det bästa är att tvätta bilar. Speciellt nya bilar. Vi sätter på klistermärken och sånt, säger han.

Mats vill gärna spela in fler säsonger av Välkommen till Köping men Linda är lite mer tveksam.

– Jag vet inte just nu. Det är kul men jag kanske ska vila ett tag så det inte blir för mycket. Det är intensivt, men ändå bra. Det har inte varit något fel, säger Linda Hammar till Hänt.

Välkommen till Köping sänds måndagar klockan 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

AV: Jonna Axelsson, Lina Arvidsson

FOTO: Lotte Fernvall/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN