Tittarna rasar mot Paolo Roberto – efter orden om mobbningen i ”Farmen”: ”Skrämmande”

Tittarna rasar mot Paolo Roberto – efter orden om mobbningen i
Mycket kritik har riktats mot programmet och TV4 efter veckans avsnitt av Farmen. Tittarna anser att det pågår mobbning och nu har programledaren Paolo Roberto spelat in en videohälsning till dem där han förklarar hur det ligger till bakom kamerorna.
Annons

Det har riktats en stark kritik mot ”Farmen” och TV4 från tv-tittarnas håll den senaste veckan. Nog har det varit en hård och bråkig stämning sedan dag ett den här säsongen men efter de senaste avsnitten har tittarna reagerat starkt på att en av deltagarna blir utsatt för ”vuxenmobbning” av de andra deltagarna. TV4 har därför gått ut och kommenterat situationen och förklarat att de stoppar inspelning när saker går för långt.

Annons

Nu har även programledaren Paolo Roberto, 49, även gått ut med en videohälsning till tittarna på TV4:s Facebook-sida.

– Jag vill bara förtydliga för alla att det är alltid team på plats. Det är aldrig någon som blir lämnad ensam. Och blir det riktigt dålig stämning så är vi naturligtvis där och pratar med deltagarna, hälsar han till tittarna i videon.

Men trots Paolos hälsning och förklaring om vad som försiggår bakom kulisserna är tittarna inte särskilt nöjda.

Skämskudde till produktionen som är där och tillåter allt. Att sen visa det för publiken är skrämmande. Att behöva gå ut och göra en pudel visar bara att man inte har koll på läget…”, skriver en i kommentarsfältet.

Annons

Om det alltid är folk där är det ju väldigt konstigt att det får gå till som det gör??”, skriver en annan.

Finns alltid folk där. Ändå hände detta. Fungerar inte som argument. Tänk om man sa så i skolan. Jaa det är mobbning men det finns alltid folk där. Varför tillåta sånt? Tror att produktionen fått tänka till nu ”nöje till varje pris”. Tv4 har sjunkit till en oseriös nivå. Att man lät dessa fyra hålla på. Paolo vågade inte säga till dessa fyra”, skriver ännu en.

Här är alla deltagare i Farmen 2018:

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar