Peg Parnevik avslöjar sanningen om hemliga skönhetsingreppet

Peg Parnevik avslöjar sanningen om skönhetsingreppet
23-åriga Peg Parnevik driver podcasten Pillowtalk med lillasyster Penny Parnevik. I senaste avsnittet pratar systrarna om att vara en förebild som influenser och diskuterar flera dilemman som hör därtill – Peg avslöjar dessutom att hon gjort ett skönhetsingrepp.
Annons

Systrarna Peg Parnevik, 23, och Penny Parnevik, 22, driver podcasten Pillowtalk med Peg & Penny tillsammans. I podcasten pratar de om allt mellan himmel och jord. Det kan handla om saker som händer i deras vardagsliv, frågor från lyssnare eller ämnen som de brinner för och vill prata ut om.

Annons

I det senaste avsnittet pratar systrarna om skönhetsnormer och utseendefixering. I och med att båda är influensers pratar de om deras ansvar för att vara förebilder för andra unga tjejer och de diskutera huruvida det är fel att redigera bilder som de publicerar på sina sociala medier.

– Är det så mycket värre att airbrusha en bild och inte erkänna det, än att göra läpparna eller botox och inte erkänna det? Är det inte egentligen samma sak? Det känns som en orealistisk bild för unga oavsett, säger Penny Parnevik i podcasten.

Annons

Peg tycker det är en svår fråga att svara på, men tycker inte att det är någons ansvar att berätta att man har gjort några skönhetsingrepp. Helst vill hon inte veta om andra människors dieter, träningsrutiner eller operationer eller vad det än kan vara, eftersom det kan leda till att hon själv blir påverkad.

”Förstörde min hy”

Senare under avsnittet ställer Penny en hypotetisk fråga:

– Om vi säger att jag skulle göra botox, så frågar folk om hur jag behandlar mitt ansikte. Så säger jag att jag använder den här ansiktsmasken och det här och det här, men folk kommer fortfarande inte se ut som jag ser ut för jag har gjort botox…

Annons

Peg avbryter och erkänner då att hon faktiskt gjort botox.

– Fast Penny, okej, jag har gjort botox, det kan jag säga, säger Peg och fortsätter:

– Jag förstörde min hy när jag var yngre, jag hade aldrig solkräm, någonsin. Men jag tror att det är en myt om att botox på något magiskt sätt löser allt i ditt ansikte. Jag ville ju bara få bort mina linjer. Det är ju inte som att man gör det varje månad, knappt varje år. Men jag ville få bort de linjerna för jag insåg att det här kommer bli djupare och djupare, säger Peg.

23-åringen tog beslutet om att göra botox när hon var runt 20-21 år eftersom hon inte kände att hon var bekväm med linjerna i ansiktet. Samtidigt medger hon att hon egentligen inte ville gå ut med att hon gjort ingreppet – men risk av att andra kanske vill göra detsamma.

– Nu säger jag ju det här, men jag vill inte säga det för jag vill inte att någon ska tänka att då gör jag det också det. Jag skulle må så dåligt.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…