Peg Parneviks tvivel efter Pennys beslut inför förlossningen

Peg Parnevik tvivlar på sitt beslut att flytta till Sverige. Detta på grund av Penny Parneviks graviditet och familjen i USA.
Realityprofilen och artisten Peg Parnevik vill flytta till Sverige permanent. Men nu ger hon beskedet att bland annat systern Pennys graviditet har satt käppar i hjulet.
Annons

Peg Parnevik, 23, slog igenom efter sin medverkan i programmet Parneviks på TV3. Peg är dotter till golfspelaren Jesper Parnevik, 54, och fick 2015 ett skivkontrakt och släppte året därpå sin första singel Ain’t no saint.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Tidigare i år gästade Peg podcasten Radio Redgert, som leds av Daniel Redgert, 27. Där pratade hon om hur mycket pengar hon tjänar på alla sina jobb.

Annons

Eftersom artisten inte har en fast inkomst hade hon svårt att ge ett exakt svar på frågan, men sa ändå:

– Jag får inte en månadslön. Men om jag har gjort en kampanj eller jag har varit på en turné så får jag en större summa istället för att få typ 10 000 i månaden, sa Peg Parnevik i podden och fortsatte:

–Så ibland är det ingenting, ibland är det 100 000. Det beror på.

Peg jobbar nu främst med musiken, och i sommar ska hon göra dubbla turnéer över hela Sverige.

Annons

Familjen försvårar flytten till Sverige

Artisten berättar nu för Hänt att planen är att bosätta sig i Sverige på heltid, men att hennes band till familjen i USA gör det svårt.

– Jag är lite fram och tillbaka just nu, eftersom min syster är gravid. Nu var jag i USA ett par månader, även om jag älskar att vara i Sverige och jobbar här blir det lätt så att jag är mycket i USA också. Sen kommer jag vilja vara med min systers barn också när bebisen kommer. Min brorsa ska precis börja på collage i USA också. Så man fastnar ändå där borta på något sätt, säger Peg till Hänt.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Carolina Byrmo

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…