Var otrogen med makens bästa vän – triangeldramat slutade i mord

Dwayne var en slarver som tog droger. Margaret tröttnade och inledde en affär med makens bäste vän Bradley.

Youtube
Ingen chock. Inga tårar.
När Margaret fick veta att hennes man var mördad verkade hon inte ens förvånad.
Snart förstod polisen varför.

Vi drar långt, långt söderut för den här mordhistorien. Den utspelar sig nära Levendale i sydöstra Tasmanien, ön som är belägen söder om Melbourne i sydöstra Australien.

Det är en historia om ett triangeldrama som slutar med ond, bråd död, och den har ett viktigt inslag av två väldigt korkade personer.

Polisen hade ju inga problem att lösa mordet på Dwayne Davies, 47, en tatuerare som gick under namnet ”Doc” bland polarna och dem han gaddat. Kriminalarna hann inte ens dricka upp första plastmuggen snutkaffe.

Dwayne och hans fru Margaret Otto, 47, hade problem hemma. Ekonomin gick inte ihop och det var ständiga gräl. Dwayne hade ett temperament och rätt som det var gick topplocket. Han var van vid att bestämma, enligt Margaret, och när det inte blev som han ville blev han rasande.

SLÅR IFRÅN 11-barnsmammans avslöjande om maken efter frågorna
Margaret Otto, 47, och maken Dwayne Davies, 47, ser söta ut på bilden, men hemma hopade sig problemen och bråken var många.

Margaret Otto, 47, och maken Dwayne Davies, 47, ser söta ut på bilden, men hemma hopade sig problemen och bråken var många.

Yotube

Hade problem med knark

Dwayne hade drogproblem, men till polarna sade han att han lugnat ner sig. Lite cannabis då och då för att ”ta udden” av stressen bara.

Hans fru har dock sagt att Dwayne började med tyngre droger igen den sista tiden i hans liv, och när han blev så där förbannad, kastade han sig på sin Harley-Davidson och drog iväg.

Mest åkte han till sin bäste vän Bradley Purkiss, 43. Han var en schysst polare som kunde lugna ner Dwayne någorlunda. Dessutom hade Bradley så gott om pengar att han lånade ut till Dwayne.

Dwaynes tatueringsstudio gick nämligen inte speciellt bra och en gång lånade Bradley ut motsvarande över 100 000 kronor, där Dwayne sade att hälften skulle gå till hans företag och resten till att renovera hans och frun Margarets hus.

FÅ FLER FASCINERANDE OCH SPÄNNANDE NYHETER OM AKTUELLA HÄNDELSER: In och följ Hänt Nyheter på Facebook här!

Både Margaret och Dwayne fann stöd i vännen Bradley Purkiss, 43. Men på helt olika vis.

Både Margaret och Dwayne fann stöd i vännen Bradley Purkiss, 43. Men på helt olika vis.

Youtube

Dwayne betalade tillbaka. Fast inte i kontanter. Han dealade med motorcyklar och fixade en båge till Bradley. Dessutom lovade han att måla Bradleys hus.

Men vad Dwayne inte visste var att Margaret anförtrodde Bradley med sina äktenskapliga problem. Bradley lyssnade och lyssnade och de inledde till sist en affär.

Nu kommer vi fram till den 26 maj 2017 då Dwayne skulle hänga hos Bradley för att kolla in några bågar.

Hustrun skyllde på skulder

Dagen efter var det kalas för ett av Dwaynes barnbarn, men han dök aldrig upp. Men Margaret var inte irriterad, utan verkade, som vittnen säger, mest lättad.

– Han har nog dragit för att slippa skulderna. Han låg en kvarts miljon back, sade hon.

Polisen dök upp hos Bradley och hittade blod och andra spår i ett av skjulen. Inte långt därifrån hittade de Dwayne nedgrävd.

– Jag är oskyldig. Jag skulle väl inte döda min vän, sade Bradley.

När Margaret fick höra att hennes man mördats blev knappast chockad. Hon fällde inte minsta tår, men oskyldig, det sade hon sig vara.

Fängelse för båda

När polisen lade upp två och två visade det sig att Margaret bett Bradley att mörda Dwayne. Hon och Bradley var kära och skulle börja ett nytt liv tillsammans.

Det nya livet är fängelse på varsitt håll. Bradley fick 24 år på kåken. Margaret dömdes 2019 och slapp undan med 15 år.

LÄS OCKSÅ: Influencertenden: Erbjuds vaginal massage av ”attraktiva män”

LÄS OCKSÅ: 24-åriga Conni och 44 år äldre fästmannen hånas för sin relation

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!