extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Höggravida Lorena, 31, tvingas ta hand om systerns nyfödda dottern

01 jun, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Höggravida Lorena, 31, tvingas ta hand om systerns nyfödda dottern – efter olyckan
Höggravida Lorena Ferreira, 31, tvingas ta hand om sin systers nyfödda bebis – efter att systern dött i en tragisk fallolycka.
– Det har varit riktigt tungt. Hon var min bästa vän och enda syster. Det gör så himla ont, säger Lorena till The Mirror.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Reinfeldt om läktarskandalen: ”Tänk er att träffas av bengalen”
Reinfeldt om läktarskandalen: ”Tänk er att träffas av bengalen”

Lorena Ferreira, 31, från London, tvingas nu ta hand om sin syster Marianas nyfödda bebis – samtidigt som hon själv är höggravid själv.

Den höggravida 31-åringen förlorade sin syster – och bästa vän – när systern föll från en lägenhet i sydvästra London. Systern Mariana Ferreira, som var 29, dog bara veckor efter att hon fött sitt barn.

Polisen undersöker fortfarande dödsfallet. Men det finns ingen misstanke om brott, i nuläget, skriver den brittiska tabloiden The Mirror.

Tvingas ta hand om systerns bebis

Nu har 31-åriga storasystern Lorena hamnat i ett enormt svårt läge. Hon tvingas nu ta hand om systerns barn, samtidigt som hon är höggravid själv.

– Det har varit riktigt tungt. Hon var min bästa vän och enda syster. Det gör så himla ont, säger Lorena till The Mirror.

– Endast min make arbetar. Så vi har det riktigt tufft just nu, berättar storasystern vidare.

Lorena Ferreira, 31, och systern Mariana, 29.

Systrarna, som för fem år sedan, flyttade till Storbritannien från Brasilien, var väldigt, väldigt nära. Inte nog med att de var systrar, som bodde i samma land, utan de upptäckte båda i november 2022 att de var gravida samtidigt.

Annons

Vännen ställer upp

Systrarnas gemensamma vän, Patricia Wilson, 37, har nu satt upp en insamlingssida för den kämpande familjen.

– Lorena har varit så himla glad för att Marianas skull. De skulle ju föda samtidigt, säger Patricia till The Mirror.

– Jag kunde inte acceptera att det hände. Jag var helt i chock, min hjärna slutade fungera. Jag kunde bara tänka: ”Nej, det här händer inte. Det kan bara inte hända”, fortsätter Patricia.

– Jag lider så hemskt mycket med dem i denna svåra stund. Endast Lorenas make har ett stabilt jobb.

FOTO: SWNS

Annons