LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zara Larssons framtidsplan med pojkvännen Lamin Holmén

18 jan, 2021 
Zara Larsson och Lamin Holmén är upp över öronen förälskade i varandra.
Nu avslöjar artisten parets framtidsplaner.
– 2020 har varit lite som ett låtsas-år, säger hon till Aftonbladet.
Annons
Fem snabba med Mats Thomsson från Bonde söker fruBrand logo
Fem snabba med Mats Thomsson från Bonde söker fru

Popstjärnan Zara Larsson är nykär. Hon bekräftade nyligen att hon är tillsammans med proffsdansaren Lamin Holmén, som dessutom syns i hennes senaste musikvideo.

För Aftonbladet berättar hon nu om beslutet att ha med pojkvännen i videon till nya låten Talk about love, där dansar tätt tillsammans.

– Det är inte hemligt, men jag ville inte att det skulle vara fokusgrejen för han är ju dansare professionellt och han gör ett fantastiskt jobb. Vi hade en jättehärlig inspelningsdag, det var ju så bekvämt när man känner nån så väl, att man kan vara väldigt trygg med den personen. Jag ville att det skulle kännas intimt och passionerat och det kom supernaturligt eftersom jag älskar honom, säger hon och fortsätter:

– Så har jag känt med andra musikvideor också, när man ska ha statister som ska vara ens vänner, då vill jag hellre ha mina riktiga vänner än folk jag behöver skådespela med. Med min pojkvän var det väldigt skönt att repa tillsammans och en skön inspelningsdag. Jag behövde inte skådespela att vi är kära, den grejen fanns ju redan.Ni kände varandra i flera år innan ni blev tillsammans, när visste du att han var den rätta?

Annons

Tankarna om att bli sambo

Zara berättar för tidningen att hon känt dansaren i flera år innan de blev kära i varandra. Men hon markerar tydligt att hon aldrig varit otrogen eller känt kärlekskänslor för Lamin innan hon blev singel.

– Alla personer jag har blivit kär i under mitt liv har jag oftast blivit kär i för att jag har känt något tillbaka. Med vissa har man bara en vibe. Även om jag hade pojkvän innan och absolut inte skulle kunna tänka mig att göra någonting så, så känner man ändå kemi med vissa personer. Sedan tog det ett tag innan vi gjorde något åt det. Men vi började hänga mer intensivt och vi tycker ju om varandra, jag har alltid tyckt om honom jättemycket. Det var naturligt, det bara blev så.

I samma intervju avslöjar hon även att hon och kärleken har diskuterat att flytta ihop.

– Ja men faktiskt, han bor ju typ hos mig redan. Men vi får se. Jag reser i vanliga fall så mycket också, så 2020 har varit lite som ett låtsas-år.

Annons