Calle Sterners stöd till Kristin Kaspersen inför Idrottsgalan 2021

Calle och Kristin

Kristin Kaspersen och Calle Sterner blev tighta under Let's dance.
Nu lämnar Calle en kommentar på Instagram, som vittnar om att det forna dansparet fortfarande verkar vara varandra nära.

Det var under Let's dance 2019 som proffsdansaren Calle Sterner bildade ett tävlingspar med Kristin Kaspersen.

De gjorde gjorde succé när det vann hela tävlingen. De två kom varandra nära och blev nära vänner även utanför tv-studion och sågs umgås flitigt även efter programmets slut.

– Om du spenderar varenda dag, ganska många timmar i lite mer än tre månader med någon så tar man ju antingen död på varann eller så får man en ganska nära relation. Man kommer ganska tajt inpå varandra, har Calle Sterner sagt till Hänt.

– Och för att det ska fungera och ha kul på vägen så tror jag också att man behöver visa sig sårbar.

LÄS MER: Allt om Idrottsgalan 2021: Programschema, artister och alla nomineringar

Det verkar helt enkelt som att tv-programmet skapade en stark vänskapsrelation dem emellan.

– Vi kommer att hålla kontakt. Det är en självklarhet, det är en vän för livet som jag är oerhört tacksam över, sa Calle Sterner förra året efter att de kammat hem förstapriset.

Kristin Kaspersen leder Idrottsgalan

Under måndagen den 18 januari är det återigen dags att summera det gångna idrottsåret under Idrottsgalan, som leds av Kristin Kaspersen.

I ett pressmeddelande har hon berättat om äran att få leda programmet.

Måndag 18 januari är det återigen dags att summera det gångna idrottsåret under Idrottsgalan, som leds av Kristin Kaspersen.

Calles stöd till Kristin

Nu har även Kristin postat ett inlägg på Instagram om kvällens stora händelse.

”Idrottsgalan 2020... så såg det ut. Massor av härliga människor på scenen inför ett publiktätt Globen. Idrottsgalan 2021 kommer se annorlunda ut efter ett annorlunda år. Men det finns fantastiska idrottare att prisa och fina ögonblick att minnas. Så det kommer att bli en fin gala så jag hoppas ni är med oss imorgon kl 20.00 ”, skriver hon.

I kommentarsfältet på Instagram gör Calle ett litet avtryck, som vittnar om att det forna dansparet fortfarande har en tight relation – trots att de inte setts tillsammans på flera månader.

Han skriver nämligen stöttande ett par brinnande eld-emojis, som man skulle kunna tolka är ett peppande meddelande till programledaren.

FOTO: SVT/TT

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om Lovisa Worges kritiserade födelsedagsfirande

LÄS OCKSÅ: Martin Melins frustration över dottern Fanny Melins bilder