Martin Melins frustration över dottern Fanny Melins sociala medier

Martin Melin & Fanny Melin

Martin Melins dotter Fanny Melin är 17 år.
Nu berättar han om frustrationen kring dotterns sociala medier.
– Går inte, säger han.

Martin Melin är den svenska kändispolisen och tv-profilen som blev känd för svenska folket efter att ha vunnit reality-programmet Robinson 1997. Sedan dess har han hållit sig kvar i rampljuset och har, förutom att arbeta som polisen, även debuterat som författare. Men under hösten 2020 tog han ännu ett nytt steg i karriären och blev med podd.

I Martin Melins podd träffar han stora svenska profiler för att prata om allt mellan himmel och jord. Genom att ta en titt på deras sociala medier leder de in på olika ämnen och pratar sedan om både smått och stort.

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Martin Melin sin ex-fru Christina: ”Ångest”

I senaste avsnittet av podden träffar han den kända bloggdrottningen Alexandra Nilsson, även känd som Kissie. Och det är när de kommer in på hennes sociala medier som Martin berättar om ett bekymmer han har kring sin dotter Fanny Melin.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alexandra Nilssons vändning på sociala medier

Då Alexandra har varit en del av sociala medier-världen länge är hon minst sagt medveten om hur mycket arbete som ligger bakom den perfekta bilden. Det är hundratals posear, mängder av redigering och tusentals försök innan det åker upp i feedet.

Men för ett tag sedan fick hon nog och har sedan dess börjat visa upp en betydligt mer äkta sida av sig själv. I podden berättar hon om nya "insta vs reality"-trenden.

– Det är en trend där man ska visa hur man posear på Instagram med filter och hela köret för att sedan visa hur man ser ut när man kanske slappnar av. De här poserna man gör emellan de riktiga poserna, till exempel när man ska byta håll för att ta en ny bild, berättar hon.

Martin Melins oro för dottern Fanny

Den nya trenden är något som Martin definitivt stöttar, framförallt då han har märkt att de ouppnåeliga idealen på sociala medier är något som har börjat påverka hans dotter Fanny.

– Det här är ju något som är väldigt väldigt bra. Jag har en dotter som är 17 år. Nu börjar ju hon blir mer och mer vuxen, men jag har sett hur hon i yngre ålder tittade på bilder och allt det här. Och de anammar det. De härmar och de ser upp till det, säger han innan han fortsätter:

– De tror ju att alla de här bilderna blir så på första tagningen. Hon kommer till mig ibland och säger att "pappa, sån här bild vill jag ha! Jag vill att du ska ta en sån här bild på mig!". Och jag känner bara att en sån där bild går inte att ta för den är jättephotoshopad och allt det där.

LÄS OCKSÅ: Martin Melins krav på Camilla Läckberg – får betala sonens lägenhet

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning om tuffa tiden med Viktor Philipsson – ärliga orden om kampen