Justin Timberlake och Jessica Biels namnval till nyfödde sonen

Justin Timberlake & Jessica Biel

I en intervju med Ellen Degeneres avslöjar Justin Timberlake att han och Jessica Biel numera är tvåbarnsföräldrar.
Kändisparet har nämligen fått sin andra son efter att ha hållit graviditeten hemlig.
Slå på ljud

Skådespelerskan Jessica Biel och Can´t stop the feeling-artisten Justin Timberlake har länge varit ett av Hollywoods hetaste kändispar. I åtta år har de varit gifta, och tillsammans har de sonen Silas Randall Timberlake.

Men mycket har hänt i parets relation på senaste tiden, och medan världen har trott att de har listat ut vad som har hänt visar det sig nu att allt har varit helt fel. I en intervju med Ellen Degeneres avslöjar Justin nämligen nu att kändisparet har fått sin andra son.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Otrohetsryktena

Jessica och Justin har länge setts som ett av kändisvärldens mest stabila par, och det var därför många som blev chockade när otrohetsrykten kring Justin började att cirkulera.

LÄS OCKSÅ: 7 Hollywoodkändisar som är otroligt lika sina syskon

I november för två år sedan började det nämligen att cirkulera ett par misstänksamma bilder på Justin och hans dåvarande kollega Shadowhunters-skådespelerskan Alisha Wainwright. De spelade ett kärlekspar i filmen Palmer, och enligt flera i deras närhet verkade det uppstå mer än bara vänskapskänslor mellan skådespelarna bakom kulisserna. På bilderna ses också Justin och Alisha sitta hand i hand, och sångaren tycks inte heller ha på sig sin vigselring, trots det långa äktenskapet med Jessica.

Sedan dess har den berömda duon inte fotograferats i offentligheten tillsammans, och många har fasat för att det beror på att paret har gått skilda vägar.

Men nu visar det sig att deras skygghet har berott på något helt annat.

Väntar sitt andra barn

Det verkar nämligen som att Jessicas gravidmage har varit anledningen till att de har hållit sig undan.

När Justin Timberlake gästade Ellen Degeneres show under förra veckan bekräftade han att han och Jessica fått sin andra son tidigare under 2020.

– Du har blivit pappa igen, säger Ellen plötsligt till Justin innan hon fortsätter berätta:

– Nu när jag tänker tillbaka på det så tror jag att vi pratade på Facetime när du frågade om jag ville veta en hemlighet. Och då kom Jessica in i rummet och du la handen på hennes mage och bara "vi väntar ett till barn!".

Sångaren bekräftar Ellens historia och säger att hon var en av de första utanför familjen som fick reda på nyheten. Han berättar sedan om deras stora lycka.

– Han heter Phineas. Han är fantastisk, och så otroligt söt, och ingen sover. Vi är så glada. Vi skulle inte kunna vara gladare och vi är väldigt tacksamma, säger han.

LÄS OCKSÅ: Fansen jublar efter Jennifer Anistons barnkommentar

LÄS OCKSÅ: Så delar Kim Kardashian och Kanye West upp miljonerna efter skilsmässan

SENASTE NYTT!