7 Hollywoodkändisar som är otroligt lika sina syskon

Kändisar som är lika sina syskon

Det råder ingen tvekan om att dessa sju syskonpar verkligen är släkt med varandra.
De är nämligen praktiskt taget identiska!
  1. Jessica och Joshua Alba

Jessica Alba, 39, är en amerikansk skådespelare och affärskvinna. Hon har bland annat gjort rollerna som Honey Daniels i filmen Honey och Sue Storm i Fantastic four.

Sedan 2008 är hon gift med filmproducenten Cash Warren och tillsammans har de två döttrar och en son.

Jessica växte upp med sin mamma Cathy, pappa Mark och lillebrodern Joshua Alba. Joshua är bara ett år yngre än henne och i själva verket är han rena rama kopian utseendemässigt av sin storasyster!

Jessica Alba, Joshua Alba

Jessica och Joshua är väldigt lika!

Beyoncé och Solange Knowles

Beyoncé, 39, är en av världens absolut mest kända artister. Hon sjunger, skådespelar och dansar som den naturliga multitalangen hon är. Hon är även en väldigt framgångsrik affärskvinna med en lång karriär som drog igång redan på slutet av 90-talet, med gruppen Destiny's child.

Men trots de stora framgångarna är Beyoncé väldigt privat av sig. Hon har tre systrar, som man dock inte fått se mycket av under årens lopp. Förutom hennes yngsta syster Solange Knowles, 34, som valt samma väg som sin syster och är också framgångsrik inom musik-och filmbranschen.

Att de ägnar sig åt samma saker är inte den enda likheten mellan systrarna – faktum är att Beyoncé och Solange även är ruskigt lika!

Solange Knowles

Solange är lik sin syster Beyoncé.

Owen och Luke Wilson

Skådis-bröderna Owen Wilson, 52, och Luke Wilson, 49, och Andrew Wilson, 56, växte upp med sina föräldrar i Dallas, Texas. De alla tre bröderna är högst aktiva inom skådespeleri och underhållning.

De två yngre bröderna Owen och Luke är inte bara lika till deras val av yrke, utan även till utseendet. De två bröderna är nämligen så pass lika att vissa ibland tror att de är tvillingar!

Luke Wilson, Owen Wilson

Luke och Owen Wilson är lika som bär!

Liam och Chris Hemsworth

De australiska bröderna Liam Hemsworth, 30, och Chris Hemsworth, 37, är Hollywoods kanske mest berömda bröder. De båda är stora skådespelare och har haft roller i bland annat storfilmerna The hunger games och Thor.

Liam har under många år haft ett av- och på-förhållande med Miley Cyrus, 28, och under 2018 blev de äkta makar. Äktenskapet höll dock inte länge och i januari i år valde de att gå skilda vägar.

Chris har däremot hittat rätt och har ett stabilt äktenskap med skådespelerskan Elsa Pataky – sedan tio år tillbaka.

Bröderna är alltså inte så lika på kärleksfronten. Men till utseendet är de som rena kopior av varandra och ibland kan det till och med vara svårt att se vem som är vem.

Liam Hemsworth, Chris Hemsworth

Liam och Chris Hemsworth är ett berömt syskonpar.

Angelina Jolie och James Haven

Angelina Jolie, 45, har verkligen satt sitt namn på världskartan efter att ha gjort succé gång på gång på vita duken. Men samma sak kan dock inte sägas om hennes storebror James Haven, 47.

James har minst sagt levt lite i skymundan av hans lillasyster Angelina, men trots det har han också skapat sig en karriär i Hollywood. Dessutom har han under åren varit ett stort stöd för sin syster.

Angelina och James har inte bara en fantastisk relation till varandra, de har även något i deras utseenden som gör dem extremt lika!

Angelina Jolie, James Haven

Angelina och James är väldigt lika.

Penélope och Monica Cruz

Penélope Cruz, 46, är den första spanska kvinnliga skådespelare som tilldelats en Oscar och även den första spanska skådespelare som förärats en stjärna på Hollywood Walk of Fame.

Penélope växte upp i Madrid med sina syskon Monica Cruz, 43, och Eduardo Cruz, 35. Monica har gått i sin storasysters fotspår och är även hon skådespelerska och gjort roller i filmer som The inquiry och flera spanska filmer.

Men Monica och Penélope har inte bara valt samma yrke, vad de också har gemensamt är deras utseende! Vissa tycker att de är så lika att de skulle kunnat vara tvillingar.

Penélope Cruz, Monica Cruz

Systrarna är lika som bär!

Emma Watson

Emma Watson, 30, föddes i Paris, men när hon var fem år gammal flyttade hon och familjen hem till Storbritannien. Emma var bara nio år gammal när hon provspelade för rollen som Hermione Granger i Harry Potter-filmerna. Och sedan dess är det nog många som förknippar henne med just trolleri och magi på Hogwarts.

Emma har en tre år yngre bror, Alex Watson, 28, och han ju verkligen en manlig version av henne själv – så lika varandra!

Alex Watson, Emma Watson

Så lika varandra!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

FOTO:

LÄS OCKSÅ: 5 kändisar som har bytt namn – och varför

LÄS OCKSÅ: Här är några utav Hollywoods mest otrevligaste kändisar

Senaste nytt