Joel Kinnamans flickvän Kelly Gale visar upp stora familjelyckan

Joel Kinnamans flickvän Kelly Gale sparar verkligen inte på krutet när det gäller nuvarande lyckan.
I inlägget på Instagram tar hon i med både en fin bild och vackra ord i text till.

Förra våren blev det offentligt att Joel Kinnaman, 40, äntligen hittat kärleken igen efter uppbrottet från ex-hustrun Cleo Wattenström, 28.

Den nya flamman visade sig vara Victoria Secret’s-modellen Kelly Gale, 24. Och det verkar som att Joels hjärta pumpar extra för västkusten, då både Cleo och Kelly är från Göteborg.

Joel Kinnaman flickvän kelly

FOTO: TT

Kelly Gale är ju inte direkt till åren ännu, men trots sin unga ålder är hon rutinerad inom sitt yrke – modellandet. Redan vid tolv års ålder blev hon upptäckt på ett café i hemstaden Göteborg och bara året därpå gjorde hon ett stort modelljobb för klädkedjan Hennes & Mauritz.

Nu är det inte H&M som gäller längre. Idag är hon supermodell och går visningar för stora märken som Chanel, Victoria’s Secret och Jean-Paul Gaultier. Men allt handlar inte om utseendet menar Kelly.

– Jag vet att det inte bara är mitt utseende som har tagit mig hit, det är också min vilja, min hängivenhet och mitt självförtroende, har Kelly tidigare sagt till Damernas Värld och fortsatt med:

– Det finns otroligt många vackra tjejer där ute, men man måste tro på sig själv i en värld där många försöker trycka ner en hela tiden. Det gäller att ha skinn på näsan och inte ta skit från någon.

”All kärlek”

Sedan relationen blev offentlig har paret dessvärre inte delat med sig av så mycket privatliv till det offentliga rummet. Anledningen till det är oklar, men de har verkligen inte varit bjussiga med de offentliga kärleksförklaringarna – tills nu!

Instagram delar nu Kelly en bild på paret, och två hundar!

”Alla barn. All kärlek”, skriver modellen till nya bilden.

Joel Kinnaman

FOTO: Instagram

I kommentarsfältet visar följarna sin kärlek med att skicka hjärt-emojis och fina ord om hur vackert och fint de verkar ha det!

FOTO: Armando Gallo/TT, Lisa O’Connor/TT, Instagram

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!