Joel Kinnamans stora familjelycka med Kelly Gale

Joel Kinnamans stora familjelycka med Kelly: ”Vi älskar henne redan”
Kort efter att skilsmässan mellan Joel Kinnaman och Cleo blev känd kopplades Joel ihop med en annan kvinna, supermodellen Kelly Gale.
Relationen hölls först hemlig, men inte längre – och av uppdateringar på Instagram att döma blomstrar kärleken.
Nu har paret utökat familjen!
Annons

I början januari 2019 blev det känt att Joel Kinnaman och dåvarande hustrun Cleo Wattenström valt att gå skilda vägar. De gifte sig under en enkelt ceremoni i USA 2015, och tillställningen blev både privat och hemlig. Det var inte förrän året efter som Joel avslöjade att han och Cleo gift sig, och under själva vigseln fanns inte hellre några släktingar på plats.

Annons

En källa berättade för Hänt om parets uppbrott, och förklarade då att separationen skett långt innan.

– Ja. Det stämmer. De har separerat sedan en lång tid tillbaka och är inte längre ett par. Men Joel vill helst slippa prata om sitt privatliv i media och har inte känt att det funnits någon orsak att berätta om uppbrottet för någon annan än sina närmsta, sa källan till Hänt.

Annons

Joel Kinnamans relation med Kelly Gale

Det dröjde inte lång tid efter att Joel och Cleos skilsmässa blev offentlig innan Joel kopplades ihop med en annan tjej. Han och supermodellen Kelly Gale började synas ihop på flera paparazzi-bilder, och i samma veva syntes de även ihop på semester i Bali. Men huruvida det var någon kärlek mellan dem eller inte varken bekräftade eller dementerade någon av dem.

Men nu är deras kärlek inte hemlig längre. Både Kelly och Joel har delat många bilder av varandra från fina stunder på sina respektive sociala medier.

View this post on Instagram

A pretty damn fantastic morning❤️

A post shared by Kelly Gale (@kellybellyboom) on

Joel och Kelly utökar familjen

Nu består den lilla familjen inte längre av två, utan tre! I ett nytt inlägg på Instagram delar Kelly med sig av den glada nyheten att hon och Joel blivit hundägare.

Annons

Gissa vilka som precis blivit hundföräldrar? Vi räddade den här lilla sötisen igår. Nu under den rådande pandemin är det flera hem för hundar som stänger och hundar dödas. Många hundar behöver ett temporärt eller permanent hem. Om du funderar på att skaffa en hund, snälla överväg då att rädda en hund som behöver ett hem istället för att gå till en uppfödare”, skriver Kelly i inlägget.

I videorna som hon delar kan man se att paret redan hyser en enorm kärlek till familjens nya tillskott. Något hon även poängterar avslutande i inlägget.

Vi älskar henne redan”, lägger hon till i slutet.

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…