TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Vilka är mammorna till Pluras barn? Fyra barn med tre mammor

23 jun, 2021 
Plura Jonsson och sonen Axel
Plura Jonsson har fyra barn – de tre sönerna Sebastian, Axel och Nils samt dottern Lisa.
Idag är han gift med Maria Sjöstedt.
Men hon är inte mamma till något av barnen.
Vilka är mammorna?
Annons
Svenska kändisarna du glömt var ett parBrand logo
Svenska kändisarna du glömt var ett par

Per ”Plura” Jonsson, 69, är en av Sveriges mest folkkära artister och har i många år varit frontfigur i bandet Eldkvarn. Idag lever han tillsammans med sin fru Maria Sjöstedt, 54, som han träffade i New York. De har inga barn ihop, men Plura har fyra barn sedan tidigare, med tre olika mammor.

Plura är ingen skrytpelle direkt, och något han inte heller skyltat med är just hans relationer. Det är kanske inget han tagit ett medvetet beslut om utan det har nog bara blivit så.

Vilka är mammorna till Pluras barn?

Pluras fyra barn består av tre söner och en dotter. De två äldsta barnen är Lisa Jonsson och Sebastian Jonsson som idag är 41 respektive 45 år gamla. Men de har inte valt att gå samma väg som Plura, utan lever betydligt mer anonymt.

Pluras tredje barn däremot, Axel Jonsson-Stridbeck, 31, lever lite mer likt sin far. Han har nämligen valt musiken och har faktiskt spelat en hel del med sin pappa.

Yngste sonen Nils Jonsson är 25 år fyllda och tycker bland annat om att resa.

Plura tillsammans med sonen Axel
Plura och sonen Axel.

Axel Jonsson-Stridbecks mamma heter Gunilla Stridbeck. Sonen och mamman följer varandra på Instagram, och när Gunillas födelsedag var kommen passade Axel på att dela med sig av några väl valda ord på den sociala plattformen.

Annons

”Grattis på din dag mamma!”, skrev Axel på Instagram följt av ett hjärta, och förklarade att bilden är tagen den sista kvällen på Röda Rummet på 80-talet.

Mamma Gunilla var inte sen med att svara.

”Tack min son!”, skrev hon följt av ett rött hjärta. Hon fortsatte:

”Tror att det var 1982. Känns som igår”.

Vilka är de andra två mammorna till barnen Lisa, Sebastian och Nils? Det är fortfarande något som hålls utanför rampljuset.

FOTO: Karl Melander/TT, Henrik Montgomery/TT

Annons