TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så träffade Plura Jonsson sin fru Maria Sjöstedt

20 okt, 2020 
Maria Sjöstedt och Plura Jonsson
Plura Jonsson är en av Sveriges mest folkkära artister.
I år gör han comeback i Så mycket bättre.
Men hur träffade han sin kärlek Maria Sjöstedt?
Hänt svarar.
Annons
Uppgifter: Benjamin Ingrosso är klar för Så mycket bättreBrand logo
Uppgifter: Benjamin Ingrosso är klar för Så mycket bättre

Den elfte säsongen av Så mycket bättre lär bli minnesvärd, i alla fall av att döma utifrån de artister som medverkar. Artisterna i gänget i Så mycket bättre 2020 är bland andra Plura Jonsson, 69.

Det bli en comeback för Plura i programmet eftersom han har medverkat tidigare, och gjorde då såklart succé.

Plura är en av Sveriges mest folkkära artister i och med sin plats i bandet Eldkvarn. Men något han också är känd för är sitt intresse för matlagning. Plura älskar att laga mat och har hållit i flera olika slags matlagningsprogram.

Per ”Plura” Jonsson har tre söner och en dotter tillsammans med tre olika kvinnor. Men nu lever Plura med en fjärde kvinna – Maria Sjöstedt, 53. Frågan är, hur träffades de? Hänt svarar.

Hur träffades Plura Jonsson och Maria Sjöstedt?

För många år sedan vankades det bröllop i Småland. Där träffade han Maria Sjöstedt. Det blev snabbt kärlek, men inte helt utan vägbulor. Nämligen var det så att Maria var bosatt i New York vid tidpunkten. Dock hindrade inte det Plura från att följa upp kärleken.

Annons

– Hon bodde och jobbade i New York. Under ett år var jag där elva gånger, ibland var jag bara där några dagar. Det var en jävligt kul tid, har Plura tidigare berättat för Nyheter24.

Orsaken till att det pendlades i så hög grad till USA är simpel – han blev störtförälskad.

Maria och Plura fick upp ögonen för varandra genom att de blev presenterade för varann, och de insåg snabbt att det var en bra match.

Vad jobbade Maria Sjöstedt med i New York?

Vid tiden när Plura och Maria träffades så arbetade Maria i New York som försäljare i en Prada-butik på Fifth Avenue.

Maria längtade då hem till Sverige, främst efter svensk husmanskost. Och som många av Pluras fans har koll på är artisten en riktig hejare på just det!

När Maria kom tillbaka till Sverige har hon vidareutbildat sig till socionom, så det är inte längre Prada som gäller! Nej, nu arbetar hon med unga personer som behöver extra stöd.

FOTO: Instagram, Karl Melander/TT

Annons