LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kjell Bergqvists har fyra barn – så ser döttrarna och sonen ut

25 mar, 2020 
Kjell Bergqvist och yvonne ryding
Kjell Bergqvist har tre döttrar och en son tillsammans med tre olika kvinnor.
Vilka är barnen och hur ser de ut idag? Hänt svarar.
Annons
Kjell Bergqvist har fyra barn – så ser de ut idagBrand logo
Kjell Bergqvist har fyra barn – så ser de ut idag

Skådespelaren Kjell Bergqvist, 67, föddes och växte upp i en arbetarfamilj. Hans pappa var lastbilschaufför och mamman arbetade nattskift som sjuksköterska i långvården. Kjell valde att varken gå i mammas eller pappas fotspår, utan tog sin egen väg till en fantastisk skådespelarkarriär.

Nu är Kjell ännu en gång aktuell i tv-rutan. Denna gång med svenska kriminaldramaserien Bäckström som sänds på TV4 och C More.

Kjell Bergqvist i Bäckström

Serien är baserad på proffessorn Leif G.W Perssons böcker om en kontroversiell och självgod mordutreadre – Evert Bäckström.

Evert Bäckström, som spelas av Kjell Bergqvist, kommer att behöva jobba i uppförsbacke då ett kranium av en kvinna hitta ute i skärgården. Detta är ett mysterium som växer så det knakar och senare identifieras även offrets identitet. Mer spännande än så blir det nog inte!

Kjell Bergqvist har vunnit både flertalet Guldbaggar och Kristallen-priser, så det kommer nog inte som en överraskning för någon att han även gör denna roll galant.

Annons

Kjell Bergqvists barn

År 1974 blev Kjell Bergqvist pappa för första gången till dottern Johanna Bergqvist, som däremot valt att leva ett liv utanför rampljuset.

Senare i livet var han gift med Yvonne Ryding, som han fick två ytterligare döttrar tillsammans med – Nathalie Bergqvist och Sandra Bergqvist.

De två senaste döttrarna har synts till betydligt mer i rampljuset än Kjells förstfödde och är med på både den ena och den andra vimmelbilden.

2013 blev det dags för Yvonne Ryding att lansera Yvonne Rydings hudvårdsprodukter, där döttrarna Nathalie och Sandra stolt stod vid hennes sida.

Nathalie Bergqvist, Yvonne Ryding, Sandra Bergqvist Lansering av Yvonne Rydings hudvårdsprodukter
Nathalie Bergqvist, Yvonne Ryding, Sandra Bergqvist Lansering av Yvonne Rydings hudvårdsprodukter, år 2013. FOTO: Karin Törnblom/TT

När det vankades filmpremiär på Rigoletto i Stockholm år 2015 valde Kjell Bergqvist att gästa med nuvarande frun Karin Bergqvist och sina två yngsta döttrar Nathalie och Sandra.

Kjell Bergqvist med fru Karin, döttrarna Nathalie och Sandra
Kjell Bergqvist med fru Karin, döttrarna Nathalie och Sandra på premiären av “Cirkeln” på Rigoletto, år 2015. FOTO: Karin Törnblom/TT

Karin Bergqvist och Kjell är idag gifta och år 2007 fick de sonen Leo Bergqvist.

Kjell Bergqvist och sonen Leo
Kjell Bergqvist och tillsammans med sonen Leo på premiären av “En värsting till syster”, år 2019. FOTO: Eero Hannukainen/TT

FOTO: Cecilia Liljeton/TT, 

Annons