LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Viktor Philipsons beslut med Carolina Gynning – efter långa tystnaden

04 apr, 2023 
Carolina Gynning och Viktor Philipsson
Den senaste tiden har Carolina Gynning och Viktor Philipson tillbringat en del tid ifrån varandra.
Viktor har även ekat tomt på Carolinas sociala medier.
Men när Hänt når Viktor kan han komma med ett glädjande besked.
Annons
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carolina Gynning och Viktor Philipson föll pladask för varandra 2019 – men trots att kärleken var stark så gick de skilda vägar bara ett år senare. Det dröjde dock bara några månader innan de hittade tillbaka till varandra. Och i samma veva som de blev ihop igen blev Carolina gravid med parets första gemensamma barn, lilla dottern Vilda. Dottern är Viktors första barn men Carolina har däremot två döttrar Alicia och Adele sedan en tidigare relation.

Viktor Philipson och Carolina Gynning isär på alla hjärtans dag

Carolina Gynning har berättat öppenhjärtigt om relationen med Viktor och något som är unikt är att de har ett särbo-förhållande. Carolina bor i ett hus på Ekerö och Viktor håller till i sin lya inne i stan, men paret sover och är oftast hos varandra.

I podden Gynning & Berg – hittar sig själva berättar både Carolina Gynning och Carina Berg om relationerna till sina respektive. Inför alla hjärtans dag berättade Gynning att hon skulle fira dagen med barnen, men hon sa inte ett knyst om Viktor.

Annons

– Idag ska jag fira med kidsen och göra en hjärttårta. Jag älskar att göra mysigt för barnen, jag ger alltid barnen vasin present på alla hjärtans dag. Jag köper gärna hjärt-kartonger där jag lägger presenten, sa Carolina i podcasten.

Viktor Philipson bekräftar beslutet med Carolina

Efter alla hjärtans dag kunde vi även se Carolina och döttrarna fira Viktors födelsedag och Carolina delade med sig av en fin hyllning till sin käresta från Mexico.

”Grattis på födelsedagen pappa Viktor Philipson. Vi ska fira dig mer när vi kommer hem! Ha världens bästa dag”, skrev hon på Instagram.

Snart är det dags för ännu en högtid för paret då påsken bara är runt hörnet. Men kommer Carolina och Viktor fira tillsammans? När Hänt når Viktor kan han dela med sig av ett glädjande besked.

”Jag kommer fira påsk på Skenäs med Carolina och Vilda. Farsan kommer också vara där och har lovat att hjälpa till med Carolina. Jag brukar lägga nät och ta upp lite Gös. Det bästa är att vinterhelvetet är över och det sämsta är att det snart är tillbaka.”
, skriver han i ett mejl.

FOTO: TV4, Fredrik Sandberg/TT

Annons