LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynning saknas på Viktor Philipsons födelsedag – första orden

05 mar, 2023 
VIKTOR PHILIPSON, CAROLINA GYNNING
Carolina Gynning och Viktor Philipson har varit ett par i ungefär fyra år. Men nu är de isär.
Här är anledningen till att Carolina saknas på Viktors födelsedagsfirande.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie dementerar romansryktet med Clara Henry: ”Vi dejtar inte”Brand logo
Melanie dementerar romansryktet med Clara Henry: ”Vi dejtar inte”

Året var 2019 när Carolina Gynning, 44, fann kärleken i Viktor Philipson, 36. Kärleken spirade mellan paret men trots det gjorde de slut knappt ett år senare. Det dröjde dock bara några månader innan de hittade tillbaka till varandra. Och i samma veva som de blev ihop igen blev Carolina gravid med parets första gemensamma barn!

Sommaren 2021 kom deras dotter Vilda till världen och lyckan var total. Vilda är Viktors första barn men Carolina har däremot två döttrar Alicia och Adele sedan en tidigare relation.

Något som kännetecknar Carolinas och Viktors relation är att de har ett särbo-förhållande. Carolina bor i ett hus på Ekerö och Viktor håller till i sin lya inne i stan, men paret sover och är oftast hos varandra.

Annons

Därför bor inte Carolina Gynning och Viktor ihop

– Vi är hos varandra hela tiden och bor antingen i hans lägenhet i innerstan eller i mitt hus på Ekerö. När jag inte har mina stora barn tycker jag om att vara i stan. Så länge vi kan vill jag behålla båda boendena, har Carolina tidigare sagt om boendesituationen.

Med andra ord trivs Viktor och Carolina med sin boendesituation. Men den senaste tiden har de tillbringat ovanligt mycket tid isär. När det vankades alla hjärtans dag berättade Carolina i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva att hon skulle fira dagen med barnen, men hon sa inte ett knyst om Viktor.

– Idag ska jag fira med kidsen och göra en hjärttårta. Jag älskar att göra mysigt för barnen, jag ger alltid barnen vasin present på alla hjärtans dag. Jag köper gärna hjärt-kartonger där jag lägger presenten, sa Carolina i podcasten.

Carolina Gynnings första ord om Viktors frånvaro

Just nu befinner sig Carolina i Mexiko på semester med alla barnen, men Viktor lyser med sin frånvaro. Han har tidigare berättat för Hänt varför han inte är på plats.

Annons

”Allt är som vanligt. Jag föråt mig på Mexicos all-inclusive bufféer förra året. Du vet, 35 grader varmt och totalt proppmätt på ett enormt vattenland med 3 små Gynning och två stora. Det är en rysare”, skrev Viktor i då till Hänt.

Sedan dess att Carolina åkte till Mexiko har det varit tyst från hennes håll om varför han saknas egentligen. Faktum är att hon inte sagt ett ord om Viktor – förrän nu!

Viktor fyller nämligen år och nu bryter Carolina tystnaden.

”Grattis på fölsedagen pappa Viktor Philipson. Vi ska fira dig mer när vi kommer hem! Ha världens bästa dag”, skriver Carolina på Instagram tillsammans med två bilder på Viktor och dottern Vilda.

CAROLINA GYNNING
CAROLINA GYNNING

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons