ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Viktor Philipson och Carolina Gynning isär – beslutet med resan

01 mar, 2023 
Viktor Philipsson och Carolina Gynning
Carolina Gynning har rest iväg med sina tre döttrar.
Nu avslöjar Viktor Philipsson för Hänt varför han inte är med på resan samt hur det ligger till mellan honom och Carolina.
”Det är en rysare”, skriver Viktor i ett mejl till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarnaBrand logo
Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarna

Carolina Gynning, 44, fann kärleken i Viktor Philipson, 36, 2019. Knappt ett år senare gjorde de slut men bara månader därefter hittade de tillbaka till varandra.

Sommaren 2021 blev Carolina och Viktor föräldrar till dottern Vilda. Den lilla flickan kom att bli Viktors första barn, Carolina har däremot två döttrar Alicia och Adele sedan en tidigare relation.

Carolina Gynning och Viktor Philipssons beslut i relationen

Carolina har tidigare berättat att hon och Viktor lever som särbos, hon bor i sitt hus på Ekerö och han bor i en lägenhet i Stockholms innerstad. Detta har inte heller ändrats sedan paret fick barn ihop utan beslutet verkar vara något de båda är nöjda med.

– Vi är hos varandra hela tiden och bor antingen i hans lägenhet i innerstan eller i mitt hus på Ekerö. När jag inte har mina stora barn tycker jag om att vara i stan. Så länge vi kan vill jag behålla båda boendena, har Carolina tidigare sagt om boendesituationen.

Annons

Carolina och Viktor har på senaste tillbringat allt mer tid i sär. När det vankades alla hjärtans dag berättade Carolina i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva att hon skulle fira dagen med barnen, inte ett knyst om Viktor.

– Idag ska jag fira med kidsen och göra en hjärttårta. Jag älskar att göra mysigt för barnen, jag ger alltid barnen vasin present på alla hjärtans dag. Jag köper gärna hjärt-kartonger där jag lägger presenten. Jag köper gärna ballonger, jag gör gärna sånt för barnen så det blir lite mys. Jag tänker barn de är mer uppskattande med sånt där än vuxna, sa Carolina i podcasten.

Viktor Philipsson bryter tystnaden – så ligger det till med Carolina Gynning

Nu har Carolina återigen planer utan Viktor. Hon har nämligen dragit iväg till Mexiko tillsammans med alla tre barnen och sin mamma. Viktor däremot syns inte tills. När Hänt når Viktor berättar han hur läget ligger till mellan honom och Carolina, samt varför han inte är med på familjesemestern.

”Allt är som vanligt. Jag föråt mig på Mexicos all-inclusive bufféer förra året. Du vet, 35 grader varmt och totalt proppmätt på ett enormt vattenland med 3 små Gynning och två stora. Det är en rysare”, skriver Viktor i ett mejl till Hänt.

FOTO: TT

Annons