ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynnings barnbesked – 2 år efter dottern Vildas födsel

28 jan, 2023 
André Färnsveden
Carolina Gynning och Viktor Philipson
Carolina Gynning och kärleken Viktor Philipson fick barn ihop för cirka två år sedan.
Nu berättar hon om parets barnplaner framöver.
– Då kör jag en fjärde!, säger Carolina till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carolina Gynnings spontana husköp bakom ryggen på Viktor PhilipsonBrand logo
Carolina Gynnings spontana husköp bakom ryggen på Viktor Philipson

En av profilerna i årets Stjärnorna på slottet var ingen annan än Carolina Gynning, 44. Hon fick äran att avsluta programmet som värd och därmed även dela med sig av sin historia.

Bland annat berättade Carolina om hur hon träffade sambon Viktor Philipson. Det var nämligen en gemensam vän till båda som parade ihop dem.

– Vi träffades genom en gemensam vännina som sa ”Ni skulle passa skitbra ihop, jag känner en kille, han är som dig han är lite vild och galen och han gillar att resa” och jag var såhär ”Ja vad spännande, det låter intressant”, säger Carolina i programmet.

Vidare berättar hon att de sågs på en middag och att de var som två magneter som slogs ihop.

– Det var så magiskt, vi satt närmare och närmare och till slut så kysste vi varandra, säger Carolina.

Annons

– På middagen? Så groteskt, skämtar Pernilla Johansson.

Carolina Gynnings hemlighet om familjen i Stjärnorna på slottet

För drygt två år sedan fick Carolina och Viktor sitt första gemensamma barn. Det blev en dotter vid namn Vilda som de välkomnade till världen. Men bara månader efter födseln var Carolina tvungen att spela in Stjärnorna på slottet.

Som bekant bor då kändis-gästerna på ett slott i fem dagar, men Carolina, som nyligen hade blivit mamma behövde familjen nära – vilket hon även fick.

– Jag hade också precis blivit mamma så jag hade en dotter som satt med min kille och mamma i huset bredvid. Så jag ville egentligen springa dit hela tiden och mysa med henne. Men det var fem på morgonen till tio på kvällen varje dag.

Carolina Gynnings barnbesked

Carolina och Viktor är ännu inte inte gifta. Men i en intervju med Aftonbladet berättar hon att det kanske kan ändras i framtiden, men det ligger i Viktors händer.

Annons

– Jag hoppas det! Jag är traditionell och känner att jag fan inte tänker fria, han får fria. Jag gnäller om det jämt och ständigt men han verkar inte fatta någonting. Det blir ett ja om han ställer frågan, säger hon och fortsätter:

– Vi får hoppas på att han gör det. Han säger ju att vi kommer att gifta oss, så jag tror att det bara handlar om när.

Men det är inte det enda i förhållandet som kan ändras. När Carolina får frågan om hon är sugen på fler barn, förklarar att hon kan tänka sig ett fjärde barn om Viktor ställer upp och hjälper till om nätterna.

– På ett sätt är jag det, också för att Viktor ju bara har ett. Men det enda är ju det här med att man inte får någon sömn... om Viktor ställer upp och tar nätterna, då kör jag en fjärde!, säger Carolina till Aftonbladet.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons