LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynnings avslöjande om boendet i Stjärnorna på slottet

28 jan, 2023 
André Färnsveden
Amanda Gripenberg
Bäck skog slott och Carolina Gynning.
Det har blivit dags för Carolina Gynnings dag i Stjärnorna på slottet.
Vid sin sida har som bekant sällskap av fyra andra kända profiler.
Men nu avslöjar Carolina att hon även tog med familjen till platsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarnaBrand logo
Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarna

I programmet Stjärnorna på slottet samlas fem kändisar på ett slott i fem dagar där varje dag fokuserar på en av profilerna. I den sjuttonde säsongen samlades Jon-Henrik Fjällgren, Lars Lerin, Anja Lundqviskt, Pia Johansson och Carolina Gynning på Bockaskog slott. Och som vanligt medverkade även stjärnkocken Tareq Taylor för att servera gästerna med god mat.

Under säsongens sista avsnitt var det dags för Carolina Gynning, 44, att berätta sin historia för sällskapet.

Carolina Gynning fick dottern Vilda månader innan inspelningen

Det har nu gått över ett år sedan Carolina och pojkvännen Viktor Philipson fick sitt första gemensamma barn. Mot slutet av graviditeten delade Carolina med sig om smärtorna och den tuffa tiden hon hade fått utstå.

Annons

Men sedan kom den stora lyckan, Carolina hade blivit mamma igen! Hon delade med sig av lyckan till följarna på Instagram.

Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning . Vi mår bra och vi är lyckligast i världen. Älskar dig @viktorphilipson We did it 21-06-23. Tack @danderydsforlossningbb för superfint stöd och speciellt tack till Barnmorskorna Linn och Silvia som välkomnade vår älskling till världen!”, skrev Carolina under bilden.

Carolina Gynnings avslöjande om boendet i Stjärnorna på slottet

Mindre än ett år efter födseln skulle Carolina även spela in Stjärnorna på slottet. När Hänt träffar Carolina Gynning inför premiären av programmet berättar hon den tuffa inspelningsdagarna på slottet.

Annons

– Det var ett väldigt väldigt jobbig schema, alltså det var väldigt tuffa dagar, säger Carolina.

Eftersom hon precis hade fött sin dotter kände Carolina att det blev extra tufft. Men som tur är behövde hon inte vara ifrån familjen, utan de bodde i ett hus bredvid slottet – något som inte visades under programmet.

– Jag hade också precis blivit mamma så jag hade en dotter som satt med min kille och mamma i huset bredvid. Så jag ville egentligen springa dit hela tiden och mysa med henne. Men det var fem på morgonen till tio på kvällen varje dag.

FOTO: HANSSON KRISTER/Aftonbladet, Amanda Gripenberg

Annons