LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Viktor Philipson har inte synts på månader – nu träder han fram

24 apr, 2023 
Viktor Philipson
Viktor Philipson har inte synts till på länge.
Nu bryter han tystnaden och avslöjar för Hänt varför han försvunnit helt från sociala medier.
”Det hamnar rätt långt bak på prioritetslistan”, skriver Viktor.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carolina Gynnings spontana husköp bakom ryggen på Viktor PhilipsonBrand logo
Carolina Gynnings spontana husköp bakom ryggen på Viktor Philipson

Viktor Philipson, 34, son till kungavännen Aje Philipson, 80, har levt sitt liv allt mer i offentligheten sedan han blev tillsammans med Carolina Gynning, 44. Paret fick sitt första gemensamma barn – dottern Vilda, sommaren 2021.

Trots att paret lever ett småbarnsliv har de valt att bo som särbos, något som Carolina berättat öppet om. På Youtube har fansen fått hänga med in i Viktor och Carolinas värld då paret tillsammans drivit en kanal. Men de senaste månaderna har inga nya klipp publicerats, faktum är att det är hela fem månader sedan ett nytt klipp publicerades. På Instagram har Viktor inte lagt upp ett inlägg sedan augusti.

Därför dök Carolina Gynning upp utan pojkvännen Viktor Philipson

Inte nog med att paret synts allt mindre på Youtube så har de även synts mindre tillsammans. Under Elle-galan fanns nämligen inte Viktor vid Carolinas sida. Förra året dök paret upp tillsammans men i år äntrade Carolina röda mattan utan sällskap. I en intervju med Hänt berättade hon om beslutet.

– Viktor är hemma med Vilda, någon måste ju vara hemma med henne också, säger Carolina till Hänt.

Viktor Philipson träder fram efter långa tystnaden

Nyligen var Carolina även iväg på en semesterresa till Mexiko med dottern Vilda och sina döttrar Alicia och Adele, som hon har från en tidigare relation. Inte heller under detta tillfälle fanns Viktor med. Han förklarade då att han hade fått nog av Mexikanska bufféer och därav bestämt sig för att stanna hemma.

Efter den långa tystnaden från Viktor på sociala medier berättar han nu för Hänt om varför paret inte längre är aktiva med den populära Youtube-kanalen.

”Det är skitkul med YT men det hamnar rätt långt bak på prioritetslistan. Vi kommer garanterat igång med kanalen igen! Jag älskar att det är som ett fotoalbum fast med film. Men när vi kör igång igen vet jag inte”, skriver Viktor i ett mejl till Hänt.

FOTO: TT

Annons