ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings beslut med Viktor Philipson – sanningen om frånvaron

21 apr, 2023 
Michaela Mastad
Jonna Lawaetz
Förra året hade Carolina Gynning sällskap av pojkvännen Viktor Philipson på ELLE-galan.
Men denna gång dök Carolina upp utan sin käreste.
– Han är..., säger Gynning till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Carolina Gynning och Viktor Philipson föll pladask för varandra 2019 – men trots att kärleken var stark så gick de skilda vägar bara ett år senare.

Det dröjde dock bara några månader innan de hittade tillbaka till varandra. Och i samma veva som de blev ihop igen blev Carolina gravid med parets första gemensamma barn, lilla dottern Vilda. Dottern är Viktors första barn men Carolina har däremot två döttrar Alicia och Adele sedan en tidigare relation.

Förra året dök även Carolina Gynning upp på röda mattan tillsammans med Viktor på ELLE-galan 2022. Men detta år lyste han med sin frånvaro, nu berättar Carolina varför!

Carolina Gynnings barnbesked med Viktor

Carolina och Viktor är ännu inte inte gifta. Men i en intervju med Aftonbladet har Carolina berättat att det kanske kan ändras i framtiden, men det är något som ligger i Viktors händer.

– Jag hoppas det! Jag är traditionell och känner att jag fan inte tänker fria, han får fria. Jag gnäller om det jämt och ständigt men han verkar inte fatta någonting. Det blir ett ja om han ställer frågan, säger hon och fortsätter:

Annons

– Vi får hoppas på att han gör det. Han säger ju att vi kommer att gifta oss, så jag tror att det bara handlar om när.

Men det är inte det enda i förhållandet som kan ändras. När Carolina även fick frågan om hon är sugen på fler barn, förklarade att hon kan tänka sig ett fjärde barn om Viktor ställer upp och hjälper till om nätterna.

– På ett sätt är jag det, också för att Viktor ju bara har ett. Men det enda är ju det här med att man inte får någon sömn... om Viktor ställer upp och tar nätterna, då kör jag en fjärde!, säger Carolina till Aftonbladet.

Därför dök inte Viktor Philipson upp på ELLE-galan 2023

Nyligen glänste Carolina Gynning på ELLE-galan och förra året dök hon och Viktor upp tillsammans. Men denna gång saknades Viktor på röda mattan. När Hänt träffar Carolina på röda mattan berättar hon vart Viktor håller hus ikväll.

– Viktor är hemma med Vilda, någon måste ju vara hemma med henne också, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons