hänt exklusivt

Viktor om regelbrottet i Farmen – nu avslöjar han: ”Jag gjorde det igen”

FARMEN-VIKTOR BERGSTRÖM

I veckan fick Viktor en varning från Farmen-produktionen.
Nu berättar han för Hänt om regelbrottet.
– Det blev en chock först, säger han till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här provar Hänts reporter Farmen-Eddies hamburgare
0:50

Efter reklamen: Här provar Hänts reporter Farmen-Eddies hamburgare

(0:50)

Slå på ljud

Farmen 2023 är i full gång och det har minst sagt hänt ett och annat.

Någon som fångat tittarnas uppmärksamhet är Viktor Bergström, 28. Hans skojiga sätt och roliga jargong har fångat tittarnas hjärtan. Men det finns också dem som ifrågasatt hans beteende.

Den senaste veckan har Viktor befunnit sig på sidoprogrammet Torpet ihop med Jan-Christer "JC" Nilsson, 68. I onsdagens avsnitt fick de även förstärkning i form av Tova Andersson, 34, och Cia Stenmark, 27. Men redan efter en dag valde Cia att lämna.

– Jag tycker att de som lämnar och bara ger upp sådär, det är ju amatörer. Det är förlorare, det är losers och det tycker jag. Då finns det andra som hade kunnat vara med, jag tycker det är tråkigt att folk lämnade hej vilt, sa han till Hänt.

Farmen-Viktor varnad av produktionen

Men något annat som hänt på Torpet är ju att Viktor fått en tillsägelse av produktionen. Det hela handlar om att han kissade på en plats där man inte fick kissa, något som inte uppskattades av produktionen.

– När jag fick det så förstod jag att produktionen ville jävlas med mig, så jag tog det liksom med en nypa salt. Så jag blev väl mer att jag inte fick ihop det i huvudet att jag hade gjort något fel, säger Viktor till Hänt och fortsätter:

– Det fanns inga regler på sådana där grejer, de ville väl bara skoja till det och göra det till en rolig grej. Så jag fick ju bara bjuda på mig själv där ju.

Viktor om regelbrottet – trotsade produktionen

Ibland förekommer planerade scener i Farmen där deltagarna är med på noterna och exempelvis kan en tagning tas om och samtal kan regisseras. Men den här varningen var något som Viktor var helt oförberedd på.

– De hade ju inte förvarnat mig så det blev ju en chock för mig. Jag tänkte "vad i helvete är det som händer nu?" Sedan tänkte jag att då vill de väl ha lite roligt så då hänger jag väl på det och gör lite extra, säger han och fortsätter:

– Så det var ju liksom inga konstigheter. Det blev en chock först och sedan körde jag på.

Viktor tog då åt sig av tillsägelsen och bad om ursäkt och allt var frid och fröjd. Men om han tog åt sig av tillsägelsen är dock inte en självklarhet. Han fortsatte nämligen att göra exakt samma misstag, men han hade lärt sig en läxa – nämligen att göra det när ingen ser.

Då gjorde du inte om det antar jag?

– Jo det gjorde jag, men jag kollade ju mig omkring så att det inte var någon som filmade då.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN