LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Cia Stenmark hoppar av Farmen – Viktor Bergström om beslutet: ”Amatör”

01 feb, 2023 
CIA STENMARK, VIKTOR BERGSTRÖM
I kvällens avsnitt av Torpet väljer Cia plötsligt att packa sina väskor och åka hem.
Nu berättar Viktor sin version av situationen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarnaBrand logo
Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna

Farmen 2023 är i full gång och likaså sidoprogrammet Torpet. Precis som förra året är det bra att hamna på Torpet, för det är där man kan vinna de åtråvärda amuletterna. Nytt för i år är dock att amuletterna kan användas när man vill för att få fördelar ifall man hamnar i Tinget.

Något som däremot sticker ut från årets säsong är att fem deltagare redan valt att lämna programmet. Först var det Madeleine "Madde" Olovsson, 51, som valde att lämna på grund av personliga skäl.

Efter det har även Sandra Göransson, 40, lämnat då hon hade problem med magen och i måndagens avsnitt valde både Andreas Gauffin, 42, och Karin Kollberg, 39, att kasta in handduken. Detta efter ett romansrykte gått kring Andreas och Cia Stenmark, 27.

Annons

Farmen-Viktor om Cias avhopp: ”Förlorare”

Alla dessa avhopp är något som irriterat många tittare och i kvällens avsnitt ger Viktor Bergström, 28, sin syn på saken.

– Ja när Cia också berättade att hon skulle lämna så var det väl inte mer än så, en till förlorare, en till loser. Att Cia nämnde att hon har migrän det är också bullshit, säger Viktor i programmet och fortsätter:

– Tråkigt för henne, jag skiter egentligen i vilket. Men för min del är det alldeles för mycket avhopp, det är sjukt.

När Hänt når Viktor förklarar han att han står kvar vid sina ord.

– Jag står för det jag säger där. Jag tycker att de som lämnar och bara ger upp sådär, det är ju amatörer. Det är förlorare, det är losers och det tycker jag. Då finns det andra som hade kunnat vara med, jag tycker det är tråkigt att folk lämnade hej vilt, säger han och fortsätter:

– Vissa lämnade ju för att de var tvungna att lämna, för att de var sjuka, och det köper jag ju. Men att bara hoppa av på grund av vissa andra anledningar, nej det köper jag inte. Då tycker jag att det är amatör-deltagare.

Annons

Viktor fortsätter:

– Jag tycker att det är dåligt castat på vissa deltagare om jag ska vara helt ärlig. Produktionen borde låta mig vara den som castar åt Farmen, säger Viktor skämtsamt.

Men var det migrän eller något annat?

– Alltså det var migrän men sedan så snackade hon också om att hon inte hade någon hundvakt kvar, säger Viktor.

Det händer om man hoppar av Farmen

När man väljer att lämna Farmen får det inte egentligen några vidare konsekvenser. Främst blir straffet att man inte får några pengar och man får inte komma på finalen.

– Det som händer om man hoppar av, eller beter sig illa så man blir utslängd, så det enda som händer är ju att man blir av med sitt arvode. Du blir av med arvodet och så får du inte delta i evenemang som har med Farmen att göra. Till exempel finalen, säger nya Farmen-deltagaren Rickard Castefjord, 54, till Hänt.

Hur mycket är arvodet på?

– Det är ett skämt kan jag säga. Du ska veta hur lite man får.

Hänt har sökt Cia som avböjer en kommentar.

FOTO: TV4

Annons