Viktor Frisks och Margaux gemensamma livsbeslut

Viktor Frisk
Nu har Margaux Dietz och Viktor Frisk tagit ett stort och permanent steg i sin relation.
”För livet!”, skriver Viktor Frisk på Instagram.
Annons

Margaux Dietz, 29, och Viktor Frisk, 24, inledde sin vänskap när de båda medverkade i TV4:s Let’s dance 2018. Sedan dess har de fortsatt umgås och tillbringar numera mycket tid tillsammans. I videor på Youtube och på Instagram har Viktor även synts vara barnvakt åt Margaux son Arnold, 2, som hon har ihop med ex-maken Jacob Liebermann, 34.

Annons

I slutet av förra året meddelande Margaux Dietz att hon och Jacob Liebermann valt att gå skilda vägar helt efter att ha försökt få tillbaka gnistan under en längre tid. Under den kämpiga tiden tillägnade Margaux mycket tid med sina vänner, däribland Viktor Frisk. Efter det har de synts flitigt på varandras sociala medier och flera har trott att de är ett kärlekspar – något som Viktor dementerat genom ett inlägg på Instagram:

“En fin vänskap dör aldrig. Inte på den här nivån. Nej vi är inte tillsammans men vi stöttar varann i alla lägen, och vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma. Aldrig någonsin!”, skrev Viktor Frisk i inlägget och fortsatte:

Annons

”Den här människan fick mig att sänka garden för vem jag är och jag vågar tro på mig själv. När ni läser det här så vet ni ingenting. Men vad Margaux har fått mig att inse och hur livet fortsätter är helt sjukt. Man får bara inse hur bra man har det och inse att det finns inget att vänta på, kör bara på! Och njut av livet”.

Gemensamma tatueringen

Nu har vännerna tagit relationen till nästa steg och gjort en gemensam tatuering. På Viktor Frisks story på Instagram lägger han först ut en bild på dem med texten:

”Haha vad händer här? Ops”.

I ett inlägg på Instagram skriver han om tatueringen till en bild på sig själv där han ligger på en brits hos tatueraren.

Annons

”Nu är vi stämplade av varann för livet! Älskar min tatuering på armen också ser den aldrig men kommer ihåg den när jag ser den.. Ah just ja haha där är den! Haha vilken resa alltså”, skriver han. 

När en följare frågar Viktor vad de valt att tatuera svarar han kryptiskt.

”Det får ni se”, svarar han i en kommentar.

Annons

FOTO: TT

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…