Margaux Dietz ord efter Viktor Frisks oväntade drag

Margaux Dietz och Viktor Frisk
Margaux Dietz hade planerat att åka på en ensamresa till Costa Rica.
I sista sekund bestämde sig vännen Viktor Frisk för att följa med – nu avslöjar Youtube-profilen anledningen till det oväntade beslutet.
– Först var jag lite tveksam på om det var en bra idé, skriver hon på sin blogg.
Annons

Det var i höstas som Youtube-profilen Margaux Dietz, 29, avslöjade att hon och Jacob Liebermann, 34, bestämt sig för att gå skilda vägar. Sedan dess har Margaux varit öppen med att livet inte varit helt enkelt och att hon har haft det tufft. Något som alltid får henne på gott humör är att umgås med det forna parets gemensamma son Arnold, 2, och sina vänner.

Annons

En av Margaux närmsta vänner är Viktor Frisk, 24, som hon lärde känna när de båda var med och tävlade i Let’s dance 2018. Eftersom både Margaux och Viktor är singlar får de ofta frågan om de är mer än bara kompisar, vilket de har dementerat flera gånger.

”Nej vi är inte tillsammans men vi stöttar varann i alla lägen, och vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma. Aldrig någonsin!”, har Viktor Frisk förklarat tidigare.

Annons

Viktor Frisks resa med Margaux

Efter ett par tuffa månader har Margaux Dietz bestämt sig för att fly Sverige och åka på semester till Costa Rica. Under tiden hon befinner sig där kommer Jacob att packa ihop sina tillhörigheten och officiellt flytta in i sin nya lägenhet i Stockholm.

Margaux hade till en början tänkt att hon skulle resa ensam – men nu avslöjar Youtube-profilen att vännen Viktor Frisk valt att följa med.

”Den här resan var ju planerad att jag skulle göra själv, men så bokade Viktor på i sista sekund för att även han av många olika anledningar behövde komma iväg”, skriver Margaux Dietz på sin blogg och fortsätter:

”Först var jag lite tveksam på om det var en bra idé och Viktor frågade fleeera gånger om det verkligen var okej. Så klart det är okej, jag tror att allt har en mening och jag vet att det här är paradiset på jorden kan få vem som helst att slappna av + må bra och om någon har svårt med just det så är det Viktor”.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…