Viktor Frisks nya relationsstatus efter långa tystnaden

Viktor Frisk
Viktor Frisks kärleksliv är ett hett ämne bland fansen.
I somras fanns det en person som fick hjärtat att slå lite extra men sedan dess har han hållit tyst om sina relationer.
Nu visar en ny bild sanningen om artistens relationsstatus.
Annons

Viktor Frisk, 25, är den ena delen i succéduon Samir & Viktor. Tillsammans har han och Samir Badran haft en raketkarriär med flertal hits som Bada nakna och Groupie.

Något som spekulerats flitigt under de senare åren är hur Viktors kärleksliv egentligen ser ut. Fansen har ställt frågor men flertal gången lämnats utan svar. Det har spekulerats hejvilt om vem som skulle komma att vara den som fångat Viktors hjärta. Under en frågestund på Instagram story förklarade Viktor i våras att han träffar människor men inte på ett djupt plan och därför inte heller dejtade någon för tillfället.

Hade hittat kärleken i somras

Men under sommaren avslöjade Viktor för Hänt att han funnit kärleken. Han och personen visade sig vara i ett dejtingstadie men artisten var väldigt glad över den hemliga personen som väckt hans intresse.

Annons

– Vi träffades på Tinder faktiskt. Det känns så bra men jag har lärt mig att man inte ska slänga sig in i någonting förhastat utan jag vill bara ta det så chill det bara går, sa Viktor då till Hänt.

Annons

Trots att Viktor är ett välkänt ansikte för det svenska folket efter att ha medverkat i stora tv-program som Melodifestivalen och Let’s dance så visade sig den nya kärleken inte veta vem han var – något som Viktor tyckte kändes väldigt bra.

– Det är någon som är långt utanför det jag håller på med. Jag kan säga någonting som är kul, personen visste inte ens vem jag var när vi träffades. Det kändes hur bra som helst!

Nya bilden avslöjar kärlekslivet

Trots att Viktor öppet berättade att det fanns en person så har han sedan dess varit tyst gällande sitt kärleksliv. Faktum är att det inte ens har gått att tyda om Viktor har gått in i en relation eller istället fortsatt att leva som singel. Men nu har artisten gjort ett nytt drag som tyder på det sistnämnda.

Under tisdagen publicerade Viktor plötsligt en bild tagen ifrån dejtingappen Tinder. Han förklarade sedan att han hade skaffat appen men snabbt stött på patrull.

Annons

”När man för en gångs skull skaffar Tinder så blir man bortplockad direkt pga att “jag utger mig för att vara någon annan””, skriver Viktor på Instagram.

Det låter helt enkelt som att Viktors jakt på kärleken inte är över utan att han ännu en gång är ute efter att söka den rätte.

Hänt har sökt Viktor Frisk utan framgång.

FOTO: Henrik Montgomery/TT/Instagram/Magnus Sandberg/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…