Idol 2023 marknadsföring banner

Viktor Frisks hyllning till Martina Haag

01 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Viktor Frisk & Martina Haag
Romansrykten har länge florerat kring Viktor Frisk och Martina Haag. Nu lägger Viktor upp en kärlekshyllning till författaren som får följarna att jubla.
Annons
Viktor Frisk talar ut om relationen med Martina Haag
Viktor Frisk talar ut om relationen med Martina Haag

Tre år har gått sedan artisten Viktor Frisk och författaren Martina Haag medverkade i TV4:s succéprogram Let's dance. Ganska snart fann de varandra och började allt mer att umgås privat utanför dansträningarna. Ofta dök det upp uppdateringar på sociala medier där Viktor och Martina umgicks tillsammans, och snabbt var romansryktena igång.

Nu lägger Viktor upp en pussbild med Martina som får följarna att jubla.

Kärleksryktena mellan Viktor och Martina

Enda sedan deras tid i Let's dance har det cirkulerat en hel del romansrykten om vännerna, och på deras sociala medier lägger de ofta upp bilder och texter som späder på spekulationerna. Men någon annan som också fick romansryktena att fortsätta var stjärnförfattaren Camilla Läckberg. Under en bild på duon skrev hon nämligen en kommentar som fick svenska folket att återigen fundera på om det trots allt var kärlek i luften.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

”Episk kärlekshistoria. Moderna tiden Scarlett O’Hara och Rhett Butler (googla Viktor)”, skrev hon då och syftade på huvudpersonerna i romanen Borta med vinden.

Men då själva är inte heller så blyga med att skylta med deras starka känslor för varandra. Till en bild på Martina har Viktor tidigare skrivit:

”Älskar den här människan. Vi har så jävla roligt ihop!”

Och i samband med Viktors födelsedag hyllade även Martina honom på Instagram.

”En av de finaste, lojalaste, knasigaste människor jag har träffat”, skrev hon då varpå Viktor svarade:

”Älskar dig.”

Viktors känslosamma ord till Martina Haag

Och de gemensamma uppdateringarna fortsätter. På Instagram lägger Viktor nu upp en bild honom och Martina samtidigt som han passar på att ge henne en fin hyllning.

”Säg vad ni vill. Det här är min bästa vän. Få jag ser upp till så mycket till som Martina”, skriver han under bilden.

Och i kommentarsfältet är det många som gläds över deras fina relation.

Annons

”Ni är så fina tillsammans! Underbar bild!”, skriver bland annat en följare.

”Så härligt med en bästa vän”, skriver en annan.

Och precis som han skriver i texten verkar Martina vara just det - en väldigt nära vän. I en intervju med Aftonbladet berättar han om deras fina vänskap samtidigt som dementerar kärleksryktena.

– Hon är världens skönaste människa och skulle kunna vara min morsa. Men till och med mina föräldrars kompisar har frågat om vi är tillsammans. Det där ryktet har verkligen spätts på, säger han innan han fortsätter:

– Hon är en vän som ligger mig extremt varmt om hjärtat och är en person som jag tycker väldigt mycket om. Martina är underbar och skitsnygg också, men vi är inte tillsammans. De ryktena får jag dementera tyvärr.

Annons