Viktor Frisks förändring efter resan med Margaux Dietz

Margaux Dietz och Viktor Frisk
Margaux Dietz och Viktor Frisk har precis varit på en resa ihop.
Nu berättar artisten om känslorna efter hemkomsten.
– Livet känns glasklart just nu, skriver han.
Annons

Det var efter att Margaux Dietz, 29, och Viktor Frisk, 24, båda medverkade i Let’s dance 2018 som en stark vänskap inleddes. Duon umgås nästintill dagligen och Viktor har även en nära relation till Margaux ex-pojkvän Jacob Liebermann, 34, samt sonen Arnold, 2.

Annons

Margaux och Viktor har precis kommit hem från en semester i Sydafrika där de har bott hos Youtube-profilens mamma. Med på resan var även vännen Emil Ingemarsson, Margaux son samt storebrodern Theo Dietz, 34. I sociala medier har följarna kunnat följa gängets resa som bestått av allt ifrån safari till poolpartyn.

Sanningen om relationen med Margaux

I höstas berättade Margaux Dietz att hon och Jacob Liebermann bestämt sig för att gå skilda vägar. Uppbrottet har varit rejält påfrestande för Margaux, som tur nog haft vännen Viktor vid sin sida under den tuffa tiden. Youtube-profilen har vid flera tillfällen uttryckt sin tacksamhet över att ha Viktor Frisk i sitt liv.

Annons

Viktor är även han singel, något som har lett till att många följare undrat ifall det är något mer än vänskap mellan honom och Margaux. I ett inlägg på Instagram avslöjade Viktor sanningen om deras relation.

”En fin vänskap dör aldrig. Inte på den här nivån. Nej vi är inte tillsammans men vi stöttar varann i alla lägen, och vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma. Aldrig någonsin!”, skrev han förra veckan.

Viktor Frisk om förändringen efter resan

I helgen landade Margaux och Viktor i Sverige efter att ha varit i Sydafrika i en vecka. I ett nytt inlägg berättar artisten att semestern var väldigt välbehövlig – och att han nu känner sig redo för nya utmaningar.

Annons

”Jag brukar alltid säga att det är tråkigt att komma hem men jag har så sjukt mycket ny energi och livet känns glasklart just nu. Lets bara levaaa! Sönderbränd också, helt kanon”, skriver Viktor Frisk intill en bild på sig själv och Margaux Dietz på ett flygplan.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…