Margaux Dietz plötsliga livsbeslut – efter uppbrottet

Margaux dietz
Hon tänkte köpa en väska – men istället blir det ett nybyggt hus utomlands.
Nu berättar Margaux Dietz om husplanerna i Sydafrika.
”Jag är ju som ni vet lite hetsig och snabb i vändningarna”, skriver hon på sin blogg.
Annons

Influencern och bloggaren Margaux Dietz, 29, har haft ett händelserikt år och 2020 ser ut att bli likaså. Nyligen meddelade hon och hon och ex-maken Jacob Liebermann, 34, valt att gå skilda vägar helt efter att ha försökt få tillbaka gnistan under en längre tid. Under den kämpiga tiden tillägnade Margaux mycket tid med sina vänner, däribland Viktor Frisk, 24, som hon just nu är på en semester i Sydafrika med där de hälsar på hos Margaux mamma. På plats finns även Margaux bror och sonen Arnold.

Margaux Dietz plötsliga beslut

I ett inlägg på sin blogg berättar nu Margaux om ett nytt stort beslut som hon tagit under resan med Viktor Frisk – hon ska bygga hus i Sydafrika.

Annons
Annons

”Det som är på gång som jag hintat lite om på Instagram är att jag i förrgår kväll bestämde mig för att bygga ett eget hus i anslutning till mammas och gubbens hus. Exakt här ska det ligga! Jag är övertaggad!”, skriver hon och fortsätter:

”Jag är ju som ni vet lite hetsig och snabb i vändningarna när jag väl vill något så dagen efter att jag hade bestämt mig kom byggaren och nu är huset färdigritat! Det ska bli 6×6 meter och två våningar högt (vår skiss blev lite fel vid utskrift, hehe). Det kommer ligga bakom de andra husen fast med en gångbro mellan. Vi kom på den fantastiska idén att höja upp huset ännu mer samt att lägga till en våning så att jag får en magisk utsikt.”

Annons

Ändrade planerna

Margaux Dietz skriver vidare att nedervåningen av huset ska bli vardagsrum med bäddsoffa och altan och att det även ska finnas en vedeldad jacuzzi. Övervåningen blir ett stort sovrum med toalett, handfat och balkong med utedusch och badkar. Hon tillägger att huset kommer vara färdigbyggt om drygt en månad. I samma inlägg erkänner hon att hon inte alls hade tänkt att bygga ett hus utomlands – hon hade egentligen tänkt att köpa en accessoar.

”Arnold är verkligen supertaggad när mamma pekar ut var huset ska stå! Jag har sparat ihop pengarna och tänkte egentligen köpa en ny klocka eller handväska, men det här känns mycket roligare. Det sjuka är att det kostar lika mycket”

Margaux verkar otroligt glad över sitt plötsliga beslut – och har redan börjat planera för nästa resa till Sydafrika.

Annons

”Det känns så himla roligt det här, jag känner ju såklart redan nu att jag vill börja planera att dra hit ett större gäng när allt väl är helt klart i mars/april. Eller möjligen göra något här till min 30-års dag”, skriver Margaux.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…