Därför känner du igen Viktor i Celebrity Ex on the beach – Peak of Love

Viktor Arabzadeh från Göteborg söker kärleken i Celebrity Ex on the beach – Peak of Love då han försöker charma Sara Bolay.
Men visst har tv-tittarna sett Viktor tidigare?
Se här var du sett honom förr!
Slå på ljud

I discovery+ nya dejtingprogram Celebrity Ex on the beach – Peak of Love får tittarna följa Ex on the beach-deltagarna Sara Bolay, Alex D’Rosso, Elin ”Woodie” Skog och Edwin Ramwall som är på jakt efter kärleken.

I programmet får de dejta ett flertal personer vardera, i hopp om att någon av dem ska vara ”den rätta”.

Tanken är att deltagarna ska träffa singlar som de inte känner sedan tidigare. I programmet ska de sedan försöka lära känna varann för att se om en gnista kan tändas.

I första avsnittet av det nya kärleksprogrammet så kliver 28-årige Viktor Arabzadeh från Göteborg in. Han har sökt till programmet för att dejta Sara Bolay.

Men visst kan tittarna känna igen Viktor sedan tidigare? Såklart, det är ju inte första gången som han syns i tv-rutan.

Viktor Arabzadeh medverkan i Paradise hotel våren 2020

Våren 2020 var det fyra lag som presenterades inför starten av Paradise hotel. Det var veteranerna Robin ”Mos” Andersson, Paulina ”Paow” Danielsson, Anna Pankova och Kristian Täljeblad som återvände till hotellet för att lära upp nya deltagare hur de skulle kamma hem vinsten.

Och visst är det Viktor som syns till i ”TEAM MOS”.

FOTO: Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Därför känner du igen Andrea Contreras i Celebrity Ex on the beach – Peak of Love

”Kockyrket är det bästa yrket för att få tjejer”

– Jag jobbar som kock och har tävlat en hel del, berättade Viktor i sin introduktionsvideo för sin medverkan i Paradise hotel 2020. Han fortsatte:

– Jag brukar säga att kockyrket är det bästa yrket för att få tjejer. Jag kör någonting som heter mattricket. Det är bara att fråga vad de gillar, laga käket och sen är du hemma.

Men det blev ingen lycka med kärleken. Frågan är ju om han kommer att kunna få Sara Bolay på fall med sitt mattrick? Det får helt enkelt framtiden utvisa!

Det första och andra avsnittet av Celebrity Ex on the beach – Peak of Love publiceras den 23 februari på discovery+, därefter publiceras ett nytt avsnitt varje tisdag.

LÄS OCKSÅ: Elin ”Woodie” Skogs ord om Dennis Mlivic – efter flingen i CEOTB

LÄS OCKSÅ: Så mycket tjänar deltagarna i Ex on the beach Sverige

FOTO: Fredrik Nilsson/Viaplay, discovery+

SENASTE NYTT!