Victoria Silvstedts nya lyxliv – egna orden om framgångarna

Victoria Silvstedts nya lyxliv – egna orden om framgångarna

Victoria Silvstedt har satt sig själv på kartan som en av de största svenska profilerna någonsin.
Ett liv i lyx och flärd har blivit en vardag för stjärnan som för en tid sedan dök började dyka upp på bilder tillsammans med en mångmiljonär.
Här är Victoria Silvstedts lyxliv!
Därför tackade Victoria Silvstedt ja till Masked singer
Slå på ljud

Victoria Silvstedt, 46, har under sina levnadsår hunnit mer fler saker än vad många gör under hela sin livstid. Bland annat har hon varit slalomåkare, kommit tvåa i skönhetstävlingen Fröken Sverige och varit den första svensken att bli utsedd till Playmate of the Month av tidningen Playboy.

Dessutom har hon varit med i flertalet filmer i Hollywood och syns även i Svenska filmer till och från. Men framgången kommer även med många baksidor. Under förra året berättade Victoria om tuffa tiden i podcasten Framgångspodden.

– Jag började få ett break down. Jag bara tog bilen och körde ut till Palm Springs ensam för en helg bara för att andas. Det var för mycket liksom. Det var galet, säger hon, sa hon då.

Nu berättar Victoria för Hänt om hennes många jobb idag.

– Jag är aktiv på börsen varje dag måndag till fredag så har full koll på vad som händer där. Jag jobbar för en välgörenhetsorganisation där vi delar ut mat till hemlösa varje måndag i Nice, säger Victoria och fortsätter:

– Jag är också rådgivare till styrelsen för GEMA, Global Environment Movement, där grundaren är Roger Moores son, Christian Moore. Sen jobbar jag också för en hållbar livsstil med GEM-Tv.com. Vi är partners med Prins Albert ll of Monacos värlgörenhetsorganisation.

Jobbar fortfarande som modell

Men trots att mångsysslaren Victoria redan kan tyckas ha fullt upp med sina många arbete är hon också fortfarande aktiv som modell. Faktum är att karriären inom branschen fortfarande blomstrar.

– Jag har många fotograferingar i Monaco och syd-Frankrike. Fashion, reklam och intervjuer. Jag ska göra ett reportage med Hola Magazine där jag promotar varumärket Base Of Sweden, ett kvinnodrivet företag som jobbar för en perfekt vegansk sminkbas. Sen leder jag Monte Carlos Fashion Week i mitten av maj så det är fullt schema även där, säger Victoria och fortsätter med att understryka att hon även tar sig tid för att ta hand om sig själv:

– Och jag hinner alltid med att träna och hålla mig aktiv!

Victoria Silvstedts nya kärlek

Förutom ett fåtal intervjuer och medverkan i diverse podcast- och radioprogram var det nu länge sedan Victoria Silvstedt medverkade i någon tv- eller filmproduktion hemma i Sverige.

Men trots att Victoria är en av Sveriges absolut kändaste utlandsexporter är det inte mycket vi vet om hennes privatliv. Många ögonbryn höjdes då hon plötsligt började dyka upp med en kortväxt man på diverse mingelbilder. Vem mannen är tog dock inte så lång tid att lista ut.

Det är nämligen den schweiziske mångmiljonären och affärsmannen Maurice Dabbah. Tillsammans bor paret i en våning i Monaco och att pojkvännen aldrig har synts i svensk media har sin naturliga förklaring.

Victoria Silvstedt och pojkvännen Maurice.

AGENCE / BESTIMAGE

– Han vill inte vara med i media, och det kan jag förstå och respektera, har Victoria berättat för Expressen innan hon fortsatte:

– Vi har liksom den intellektuella stimulansen. Annars blir man nog less på det yttre efter ett tag, man måste ha något mer att prata om än bara det ytliga.

Här har Victoria Silvstedt sina många hem

I juni förra året fick dock omvärlden en inblick i Victorias lyxliv tillsammans med pojkvännen då de dök upp bilder på hur de semestrade tillsammans i Saint Tropez och åt lunch på den superexklusiva restaurangen Le Club 55.

Maurice har under sitt yrkesliv byggt upp en miljonförmögenhet på fastighetsmarknaden. Han kommer dessutom från en mycket rik familj som har haft flera affärssamarbeten både i Europa och USA. Själv var han inblandad i bygget av Americas Tower, den 211 meter höga skyskrapan som idag står mitt på Manhattan.

När Victoria är hemma i Sverige bor hon i ett riktigt lyxhus med strandtomt i Waxholm men har förutom lägenheten i Monaco även ett hem i New York, ett semesterhus på St Barths, en lägenhet i Bal Harbour, Miami samt en lägenhet i Boca Raton vid Fort Lauderdale .

För Hänt berättar Victoria om sin lyxiga vardag med många olika jobb och resor.

– Min vardag i Monaco.. jag har precis kommit tillbaka efter 6 månader mellan St Barts, Miami, New York och Stockholm. Det är fortfarande utegångsförbud här på kvällarna men allt ska öppna upp till Gran Prix i slutet av Maj. Jag skriver en självbiografi så det blir många timmar med mina spökskrivare, säger Victoria och fortsätter med en uppmaning:

– Håll utkik!

LÄS OCKSÅ: Johanna Bagges okända son – nya bilden visar

LÄS OCKSÅ: Mat-Tinas riktiga namn – det heter hon egentligen

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN