LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Victoria Beckham lasrar bort hyllningen till David – nu ryktas det om skilsmässa

27 sep, 2015 
AvElisabeth Andersson
Victoria Beckham har tröttnat på tatueringen hon gjorde för att stötta maken David Beckham år 2005. Frågan är om hon även har tröttnat på David?
Annons

Victoria Beckham, 41, och David Beckham, 40, har varit gifta i sexton år, men nu ryktas det att de är på väg att skiljas.

Enligt uppgifter till tidningen The Sun har äktenskapet tagit stryk av att Posh jobbar så mycket med sitt växande modeimperium. David i sin tur har skaffat sig en massa nya vänner, och där känner sig Victoria utanför. Becks hänger numera med Guy Ritchie, 47, Superman-skådisen Henry Cavill, 32, och Jason Statham, 48, samt hans flickvän Rosie Huntington-Whiteley, 28.

– Det är ingen hemlighet att Victoria inte är nära många av Davids vänner, säger en uppgiftslämnare till The Sun.

Victoria och David har barnen Brooklyn, 16, Romeo, 13, Cruz, 10, och Harper, 4, tillsammans.
Victoria Beckham och David Beckham har barnen Brooklyn, 16, Romeo, 13, Cruz, 10, och Harper, 4, tillsammans. Foto: Stella Pictures

Det ultimata beviset för att äktenskapet är över ska vara att Victoria Beckham nu håller på att lasra bort sin kärlekstatuering. Gaddningen i nacken gjorde Victoria 2005, för att visa att hon stod vid Davids sida trots hans otrohetsaffär med Rebecca Loos. Tatueringen är på hebreiska och betyder: “Jag är min älskades och min älskade är min”.

Annons

En riktig kärleksförklaring alltså, men nu vill hon inte ha den kvar. Nytagna bilder visar tydligt att tatueringen har bleknat märkbart.

utvaldposh
2007 var Victoria Beckhams tatuering mycket tydligare än vad den är idag. Foto: All Over Press, Stella Pictures

– Hon verkar skämmas över sina tatueringar. Antagligen för att de ser billiga ut. Men det är fortfarande överraskande att hon tar bort något med så högt sentimentalt värde, säger The Suns källa.

Enligt tidningen har dock talespersoner för Victoria Beckham dementerat att hon håller på att lasra bort tatueringen, utan hävdar att den bleknat med åren.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons