Pär Nilsson är årets Bachelor: "Jag vill gifta mig och ha barn"

En barnslig och känslosam Bollnäskille som faller för intelligens och humor. Möt årets Bachelor Pär Nilsson.

Singelkvinnor från hela Sverige sökte till årets upplaga av Bachelor – När leken blev allvar som börjar sändas i Sjuan den 6 oktober. Till slut valdes 24 stycken hoppfulla tjejer från Malmö till Härnösand för att åka till Kanarieöarna och dejta Pär Nilsson, 33.

En erfarenhet Bollnäskillen tyckte var både omtumlande och hård.

– Rosceremonierna var extremt känslosamma och det fanns många tuffa val. Jag var ganska så säker på min sak om vilka tjejer jag ville behålla. Men det var tungt att göra några av dem besvikna och ledsna, säger Pär Nilsson till Hänt.

Per Nilsson kommer synas i Sjuans Bachelor från och med den 6 oktober. Foto: Daniel Ohlsson

Pär Nilsson kommer synas i Sjuans Bachelor från och med den 6 oktober. Foto: Daniel Ohlsson

Vi befinner oss på TV4s pressträff på Mariatorget i Stockholm. Pär Nilsson som är närmare två meter lång utstrålar ett coolt lugn.

För sex-sju år sedan flyttade han till Stockholm och jobbar idag som konsult för ett företag som säljer internetmarknadsföring och sökmotoroptimering. Singel har han varit i cirka tre år.

– När det gäller min drömtjej så vill jag att hon ska attrahera mig till utseende och personlighet. Det är viktigt att vi har ett intelligent utbyte. Sen är det extremt viktigt att hon har sinne för humor och att vi kan garva mycket tillsammans.

Han fortsätter:

– För någonstans är det vad man lever på i längden. Att man har kul. Att man kan göra saker på tu man hand. Och att ha barnasinnet kvar. Jag älskar att vara barnslig om tillfället bjuder till.

Per Nilsson kan tänka sig bröllop på Bahamas. Foto: All Over

Pär Nilsson kan tänka sig bröllop på Bahamas. Foto: All Over

Tjejer som tar sig själva på för stort allvar är mindre attraktivt. För det är inte en “torrboll” som kommer att få honom att fria. Bröllop och barn står nämligen högt i kurs hos denne man.

– Jag vill gifta mig och ha barn och jag vill vara den som friar. Jag kommer att göra det på ett så romantiskt sätt som möjligt. Det ska vara surprise! Sen kan bröllopet ske såväl på Bahamas som på ett slott i Polen.

Har årets Bachelor hittat rätt?

– Jag mår väldigt bra. Man kan väl säga att jag lever ett liv som jag vill leva idag och att det känns rätt på alla sätt och vis, avlutar den ståtlige konsulten.

Andra läser också:

Han är Amy Diamonds första riktiga pojkvän: ”Bästa vän och största kärlek”

Peter Dalle sambo med unga Victoria: ”Kärleken frodas”

10 vanor som du bara ser hos riktigt lyckliga par